Výpadok plienok Lupilu premium - hnedé

4. jan 2025

Ahojte, nasmu babatku kupujeme len plienky lupilu premium (hnede), vyhovuju po vsetkych strankach. Ale uz skoro mesiac nevieme na ziadnej predajni najst velkost 4, na ich eshope su nedostupne vsetky premium velkosti. Z ich zakaznickeho servisu mi povedali, ze nemaju ziadne info, kedy budu na eshope opat dostupne, ohladom predajni nevedeli vobec, zda sa mi divne, ze mi nevedeli nic povedat. Nemate niekto nejake podpultove info prosim? 😀 Ci je nejaky plosny vypadok a budu neskor zase dostupne, alebo ci uplne prestali s vyrobou? Nech viem, ci sa este nadejat, alebo hladat na trhu alternativu… Dakujem 🙂

greta2017
4. jan 2025

Pripnem sa..tiez nam chybaju

lenkine
4. jan 2025

Muž sa bol pýtať u nás v Lidli, vraj sú vyradené a už nebudú. Nič bližšie sa nedozvedel.

autor
4. jan 2025

@lenkine achjaj, skoda :( dakujem za info

veronikah96
5. jan 2025

My síce lupilu nepoužívame,ale známej som objednávala tuto, tiež zhanala ako vy 🙂
https://allegro.sk/ponuka/plienky-lupilu-premiu...
https://allegro.sk/ponuka/plienky-lupilu-premiu...

luckabambulka
6. jan 2025

Mame presne ten isty "problem" tiez so 4kami. Tiez som tento tyzden pisala na podporu a rovnaka odpoved. Podla mna to vobec nepreverovali s Lidlom, ale automaticky univerzalna odpoved, ze takym info nedisponuju. Na predajni mi vsak povedali, ze budu nove ktore ich nahradia (Lidl z casu na cas meni svoje vyrobky, mozno dodavatelov - ten isty problem som mala davnejsie s vypadkom ich kokosoveho mlieka). A presne ako pise veronikah96, tie ktore zazdielala linky budu tie nove. Mimo SR uz su k dispozicii.
Skusali sme tie zelene lacnejsie z Lidlu, ale su z velmi drsneho neprijemneho materialu. Aktualne nahradzame DMkackymi Premium - veľ. 4 maxi (8-14 kg) - su ok, nepretekaju aj pekne sedia alebo Pampers Premium Care (aj plienky aj nohavicky) tie su super.

veronikah96
6. jan 2025

@luckabambulka predpokladám, že mimo SR už sú na predajniach Lidlu, lebo z Allegra väčšina veci ide z Poľska, takže tam ich už asi majú v novom balení 🙂 známa hovorí, že je to ono 🙂

autor
Včera o 00:03

@luckabambulka dakujem za info 🙂 som zvedava, kedy sa ich dockame, lebo tiez sa mi tie zelene kvoli materialu nepacia a chcela som vyskusat tie DMkacke