Výber stoličky na kŕmenie pre 6-mesačné bábätko

aknizuz
15. sep 2024

Ahojte, prosím dajte typ na stoličku pre polročné bábätko, ktorá nezaberie veľa miesta a ja praktická.
Ďakujem

anjelicek26
15. sep 2024

Tak neni nad uplne obycajnu antilop s ikei, ale v 6 mesiacoch to este nejde, mozno v tych 8-9 mesiacoch a dovtedy lehatko ci autosedacka... my mame stokke tripp trapp s novorodeneckym setom, bude ho mat az kym pojde do skoly... inak si velmi chvalia peg perego prima pappa ale to okolo "nezaberie vela miesta" ani neslo...

freepalestine
15. sep 2024

@anjelicek26 kludne aj pre 6m antilop. Su do toho take podsedaky/sedacky/vystelky, ci ako sa to vola. Antilop je lacna, prakticka, umyvatelna, skladna, a nahradne diely sa daju dokupit.

kiki68
15. sep 2024

@aknizuz za mna stokke alebo hauck, tu drevenu, to pouzijes do 8 rokov dietata.

barcinka13
15. sep 2024

@aknizuz ja som to aktuálne riešila pár týždňov dozadu a teda našla som aj na ig profil jednej fyzio (mne záležalo na tom aby zbytočne dieťa pasivne nesedelo) tak ak mas záujem kukni fyziokristy mne to pomohlo ma tam vo výberoch vhodne stoličky od rôznych cenových relácii..spomínaná ikea a peg perego zrovna nie su vhodne (ak teda riešiš že babatko ešte samostatne nesedí)

domiklik
15. sep 2024

@aknizuz tripp trapp, je skladná a dokážeš ju zladiť k nábytku, a využiteľná dlho. Ja som moju krmila do 8 mesiacov v hupacom kresielko lebo newborn set od Stoke tripp trapp totálne od ignorovala.

vkatush
15. sep 2024

@barcinka13 pozrela som si naschvál čo jej vadí na Peg Perego a nepochopila som úplne, čo tam písala.
Môj ju používa od asi 4m, kedy bol v polohe takmer ľahu, keďže nesedel. Má viac nastavení na sedenie, nie len dve na ľah a sed. Ako rástol, tak sme prispôsobovali.
A zároveň aj na nohy, dá sa dať do polohy rovno, teda nohy má vystreté alebo nižšie, teda mu budú visieť, tak som nepochopila jej komentár.
No a posledné tam písala, že nevie, či sa oplatí len na začiatok prikrmov kupovať ju. Čo vôbec nechápem, môj bude mať 2 roky, na svoj vek veľmi vysoký a v pohode sa tam zmestí, využíva a bude ešte hodnú chvíľu.

A áno, je mohutnejšia, ale ak by sa mi chcelo, viem ju zložiť a dať niekde za skriňu, nech nezavadzá.

taktotedanie
16. sep 2024

@vkatush a je len do 15kg a
Ale mam ju tiez a neviem si vynachvalit
Vobec mi nevadi, ze je mohutnejsia, za mna dobre investovane peniaze , mala som tam dieta od 4-5mes aj s hrazdickou a super