Výber postielky. Poradíte mi?

lussy666
23. sep 2011

ahojky, poradite mi? o mesiac - dva sa ideme stahovat a nechcem brat "staru" dcerkinu postielku, ale kupit novu...len mam dilemu, ci kupit este klasicku mriezkovu postielku, ci uz vacsiu..dcerka ma 14 mesiacov.
dakujem..

ikke
23. sep 2011

ja uz by som kupovala vacsiu/velku, so zabranou proti padaniu.
ale asi to zalezi od dietata a jeho zvyklosti - my mame kludne dieta a uspavame ho tak, ze pri nom lezime/sedime. ale ak ma niekto dieta, ktore si pred spanim este potrebuje vybit baterky skakanim v postielke, asi by bola lepsia klasicka postielka 😅

jarunka111
23. sep 2011

@lussy666 ahoj, verím, že chceš do nového bývania aj posteľ novú, ale ja by som ešte odolala a nechala ju v tej, čo má teraz a o pár mesiacov by som riešila novú, veľkáčsku posteľ 😉 Veď to je ešte malinká, aby v takej obrovskej posteli spala 😔

...práve to riešime aj my: malý má 2,3 roka a je ešte v bábätkovskej posteli, ale akosi sa mu nebezpečne zmenšuje 😀 Už má aj novú, len matrac nie je ešte, tak musí vyčkať. On si ani nepotrebuje tak vybiť baterky, ale nenormálne polohy dokáže v spánku. Tak už vidím ako ho nájdem cez bočnicu visieť 😀 😀 😀

tosomja
23. sep 2011

@lussy666 my riešime tiež detskú izbičku - kúpili sme už klasickú posteľ s kvalitným matracom, dokúpime zábranu a pre istotu na zem dám ešte matrac z postieľky - len pre prvé noci, aby si zvykla a ja aby som bola kľudná, že nespadne na tvrdé (keby niečo)...
Tiež nespí "ako mrtvolka" bez pohnutia 😀 ..stále sa zobudím na to, že nohami roztláča mreže na postieľke, sem tam jej nohy visia vonku, párkrát si sadne a prehodí si aj vankúšik na druhú stranu. Ale myslím si, že si zvykne, napr. keď ju dám spať na manželovu polovičku postele (ak nie je doma), tak pekne spinká bez pohnutia, ešte sa ani neodkope.

nelicefo
24. sep 2011

Podľa mňa bude stačiť "veľkácka posteľ" ale zo zábranou.Na trhu je ich neskutočne veľa.
Napr. http://www.webareal.sk/lilly-babyworld/eshop/7-... 🙂
http://www.babynabytek.sk/postele-disney-k1/ 🙂

ross137
Odpoveď bola odstránená
Zobraz