Výber plienok pre novorodenca

simona1712
1. apr 2021

Dobrý deň tehulky, mamičky, ktoré by ste mi poradili plienky pre novorodenca do pôrodnice. Asi skúsim pampers prémium care, len neviem ci mam kúpiť 0 alebo 1..

lelluska
1. apr 2021

@simona1712 Ahojcek, ja som si dopredu kúpila viac značiek. Poskusali sme, vybrali tie, ktoré vyhovovali najlepšie. Taktiež aj veľkosti. Vzala som jedno balenie 0 a jedno 1 ak by babo bolo väčšie. Značku odporúčať nebudem, tu naozaj kazdemu sadne niečo ine😊

babovka2321
1. apr 2021

@simona1712 ak nebudes mat velmi male babatko, tak 1tky. Moje dieta ma vyse 4 kil a uz sme na 2kach. Inak fajn plienky su baby baby soft, cenovo podobne ako pampers premium 🙂

jaga18
1. apr 2021

Rozmýšľam nad Moltex veľkosť 1, čítala som o nich viacero recenzií, tak hádam to bude tá správna voľba na prvé dni 😊 doma budeme mať už bavlnené resp. bambusové. Jednorazové len príležitostne.

zuzanka.zuzu
1. apr 2021

najdi si v bazari vzorky plienok a poskusaj, niekedy maminy posuvaju co im nesadli alebo uz su male

novapopradcanka
1. apr 2021

@simona1712 Novorodencom sa vacsinou kupuje pampers sensitiv alebo premium care-1,0 len ak by bolo predcasniatko.Nekupujte vela 1 nosi velmi kratko.Zavisi od vahy drobceka.Obcas niektore deti zareaguju na ne,ale malo na pampers.Neskor som skusila Lupilu z Lidla a su super aj lacnejsie aj kvalitne.

hailey1
1. apr 2021

@simona1712 premium care urcite 1tky uz. Ako sa pise vyssie, tak tie 0ky pre predcasne narodene deticky alebo deticky s fakt nizkou porodnou vahou. Nas bol priemer 3,2kg a jednotky boli akurat.

eskop
1. apr 2021

@simona1712 ja mam pampers aj lupilu a priznam sa, ze s tymi z lidla som viac spokojna 🙂

evkamotka
1. apr 2021

Aj ja som s lidlackymi lupilu viac spokojna ako s pampers. Na rozdiel od pampers nie su ani parfumovane, nic nikdy nerobili zle ani jednemu. A tiez ide o to, aku pouzivas aj mast. Odporucam sudocrem a ked je ritka cervensia tak bepanthen mast (nie krem)

helcanw
1. apr 2021

@simona1712 ja som do pôrodnice brala lupilu 1, zdali sa mi trosku menšie ako pampersky, takze drobcovi lepšie sedeli (mal 2700g) a bola som s nimi spokojna. Pri 2 som už prešla len na pampers premium care, tie sú pre nás naj do teraz.

090255
1. apr 2021

Ja vezmem isto pampers 0ky ale tak použila som ich aj pri prvom narodil sa 3000 a bol chuducky čiže 1ky boli ešte veľké a potom 1ky sme používali dlho...ono 1ky do pôrodnice len ak by babo malo byt väčšie podľa posledných meraní.

niikoletka
1. apr 2021

@090255 0ky sú do 2,5kg určite nie sú vhodné pre donoseneho novorodenca

090255
1. apr 2021

@niikoletka môj mal 3000 v nemocnici samozrejme ešte schudol na niakych 2600 ako každý novorodenec po narodení a keďže bol chuducky tak mu boli najlepšie plienky 0ky ako každé dieťa je iné ja som písala ze aké plienky vyhovovali nám a isto ich budem kupovať teraz do pôrodnice zas. Ale zas každé babo je iné niekomu môžu viac sedieť rovno 1ky ale tak isto by som nemala taky názor že 0ky sú neni vhodné pre donoseneho novorodenca... Keďže je to aj od toho aky veľký sa ten donoseny novorodenec narodí...

kiki68
1. apr 2021

My sme mali Hipp a Eco by naty. Oboje ok, teraz uz Eco by naty. Pampers pure mi spokojnost nepriniesol ( smrdel mi) .

petka_3
1. apr 2021

Pampers premium care 1 nosím. 0 sú pre predčasne narodené alebo naozaj malinké babo

hennyinnsbruck
1. apr 2021

Moja mala 2320gr a bola jak sparatko a 1 notky plienky mala 😊Pampers

evkamotka
2. apr 2021

Druhy, syn mal 3800g a rovno nosil lupilu 2. Tak zavisi ake mas velke babo

mischell333
21. dec 2021

@simona1712 lupilu 🙂 a pampers prémium care