Výber fusaka

linajka
23. sep 2012

A je to tu. Zima klope na dvere a ja idem riesit fusak. Prosím referencie, odporúčania, skúsenosti... Rozhodujem sa medzi: Emitex Combi alebo Exclusive, Kaiser, Eisbärchen a novinka od Dity Angel Exclusive alebo Qstep s outlastom. Bývam v Poprade, zimy tu bývajú kruté, takže mi treba ozaj nieco teplé a chcem sa dobre rozhodnúť... Vopred ďakujem za všetky rady.

magdusiak83
23. sep 2012

ja mam eisbärchen a uplne ma ocaril...paci sa mi, ze s dietatkom rastie, vzadu ta protismykovka a cenovo je pristupny, kupila osm ho za necelych 40 €...drzim palcure, v podstate je to jedno, hlavne aby drobciatku nebolo zimka 🙂)) pekny vecer

luciferkax
23. sep 2012

Ahoj, ja som kupovala fusak v Poľsku, vyšiel ma 18 eur, zvonku šuštiak, nepremokavý, zvnútra hrubá kožušina, hore sa dal dokonca zazipsovať "do špica", že menšie dieťatko malo aj hlavu schovanú.... 🙂 Je po dvoch deťoch, stále krásny, nevybledol, 🙂

anjelicek26
23. sep 2012

@linajka Odporucam do fakt tuhej zimy Odenwälder billy xl - aj pre dieta do 3 rokov. Maju aj mensie - Mucki je do vanicky, neviem, ake velke mas dieta. Pri tm fusaku moze byt aj -40 stupnov a dieta bude v teple, fakt... kvalita materialu je skvela.

http://www.123babyland.de/cgi-bin/cosmoshop/lsh...

sylvelia
24. sep 2012

aj ja riešim fusak, v januári sa mi narodí bábo a vôbec neviem, aký fusak by bol vhodný do vaničky, navyše ak bude dieťa v perinke

lussinka22
24. sep 2012

myslim, ze emitex combi je naj , aj ja sa teraz rozhodujem. V mojom okoli je dost oblubeny.

tatianka79
27. sep 2012

Ahojte - ja som riesila fusak niekolko tyzdnov a myslim ze som nasla uplne suprovy - je to od angels a mozete si to pozriet napr. tu: http://www.e-baby.sk/product/fusak-angel-exclus... . Je sice dost drahy, ale uplne super, mne sa babo narodi zaciatkom novembra takze som chcela nieco co mozem pouzivat hned aj do autosedacky a minimalne tri roky - tento sa da aj zmensit aj zuzit aj odopnut spodna cast v pripade ze je uz deculo vacsie s topanockami. A dalsia dolezita vec, ma to regulaciu teploty, takze babo netreba naobliekavat prilis - nebude mu zima, ale ani horuco 🙂 Vsak posudte sami