ahojte, viete mi niekto poradiť koľko ste si a čoho nakúpili pre výbavičku pre dieťatko? Aké veľkosti a koľko kusov? V obchodoch toho majú strašne veľa, ale nechcem to zbytočne preháňať. Ďakujem
@nanka2910 ahoj, nielen v obchodoch toho maju strasne vela, ale aj tu na koniku je uz v podobnych temach toho napisaneho tiez strasne vela 😉
aj pred par dnami tu bola zalozena tema vybavicka a zimne babatko a je uz zamknuta, takze skus si dat do tunajsieho vyhladavaca slovo vybavicka a myslim, ze vyjde dost vela odkazov 🙂
a aj vseobecne na nete som videla kopu podobnych tem. Tak vela zdaru a vesele chystanie vybavy pre drobca 🙂
@nanka2910 napriklad tu je to celkom slusne rozpisane http://www.dietaaja.sk/vybavicka.php 🙂
Ja som kupovala z každého druhu po troche, nové veci pre bábo z pôrodnice, veľa toho netreba kupovať, lebo zachvílu to bude bábätkovi malé, rýchlo rastú. Ja som začala kupovať od veľkosti 62 , potom 68. 56 to mi predavačky neodporúčali, lebo z toho malé rýchlo vyrastie. Tiež pri prvej dcérke som kupovala veľkosť 62.
ked mas vacsiu rodinu, vela veci aj dostanes 🙂
@nanka2910 urcite vyuzijes body s dlhym rukavom a overaly...kup si v tesku,,su balene po 3ks alebo 5ks...newborn by som asi velmi nekupovala lebo to mas tak na 2-3tyzdne...zalezi ake velke babo sa narodi
a nejaky teply overal ked je babo zimne a ponozky-tie su velmi dolezite,obuvat aj pod dupacky aby nozicky boli v teple
ahojte,,, chcela by som sa len spytat co vsetko budem potrebovat pri babetko,, od kremikv az po osusky,,,, dakujem 🙂
ja som pouzivala take plienkove osusky, su take jemnejsie pre to male babatko, mala som 4, vyuzila som aj latkove plienky na balenie na siroko a na utretie pusinky pri odgrgavani a tak podobne, mala som balenie po 10 kusov, co sa tyka kremikov, vyuzila som len olejcek aviril na telicko po kupani, kupala som len v cistej vode a na ritku som proti zapareninam pouzivala mast Bepanthen, aj preventivne cize asi pri kazdom prebalovani som natrela, je velmi prijemny a da sa pouzit aj na bolave bradavky, takze 2 v 1 🙂 brala som ho uz do porodnice... potrebujes vediet aj oblecko???
potrebujem výbavičku pre zimné bábätko