Ahojte kedy ste zacali pripravovst vybavu pre novorodenca?
aj ja som chystala az tak v 30tt ale kludne si mozes uz aj predtym nejake tie vecicky pokupit, aspon toho nebudes mat na raz vela
My sme rozdelili to, zhruba od 20 týždňa sme kúpili dáke veci, oblečenie, vaničku a potom v 30 tt postieľku, kočík.
Ja som mala par veci uz hned urobila som si radost 😃 a take oblecenie po 20tom ked sme vedeli pohlavie. Postielku a kocik po 30tom tt
Mesiac a pól pred pôrodom som kupovala kočík v akcii, 2 týždne pred pôrodom som pripravovala výbavičku 🤗
Ja som zacala nakupovat hned ako som zistila, ze som tehotna. Kazdu chvilu som kupila nejaku vec aj potrebnu, aj menej potrebnu 🙂
V piatom mesiaci som som uz mala všetko. Pre istotu.
je to individualne, niekto je povercivy, niekto si to chce rozdelit do viacerych vyplat, niekto kupuje velkym treskom 🙂 podla mna nie je univerzalna odpoved, ja som teraz 23tt a pomaly zacinam vyberat, googlit a kupovat
2 týždne pred pôrodom... ja viem že vtedy boli obchody otvorené a tovaru v nich za vagón... 😉
V 22tt som pomaličky začala kupovať keď nám povedali co to bude. Ale taky veľký nakup som robila až v 30tt.