Ahojte,viem,ze je tu veela prispevkov o vybavicke a zoznamoch, ale aj tak-mamicky, ktore ocakavate babatko v aprili, co vsetko (hlavne ake vecicky) mate pripravene? Ja na par detailov mam skoro vsetko, no mozno som na nieco zabudla (ako sa poznam 😀 ), tak sa chcem poradit so skusenymi mamickami. Dakujem 🙂
Jedine co viem, tak je eshop odkial sme nakupili a ze sme s nimi spokojni. Vyber tovaru a cely zoznam mala na starosti priatelka plus to aj ona zaplatila. Ale tak urcite treba zavinovacku a ciapocku a rukavicky a veci s dlhym rukavom, najlepsie body lebo taka kosielka sa moze vytahovat. Cize treba teple oblecenie a viacej kusov. Ale kolko a coho to presne neviem. Skus pozriet na oblecsvojebabo.sk a tam najdes vsetko co budes este potrebovat. My sme s nimi spokojni a nakupujeme len u nich, a ked im napises tak ti urcite aj poradia 😉
@loli39 Dakujem .Takze nemam cd a rozprasovac na tvar.. 😀 😀 ale to ani neberiem. Inac ma pobavili tie ponozky,ze mozu posluzit babatku aj ako rukavicky 😀 (sa smejem, len aby som nezabudla tie rukavicky vziat! 😀 )
no ten rozprašovač som nemala ani ja a ani cd take hluposti hehe no a na tie ponožky pardon rukavičky nezabudni zviknu mať ostre nechtiky aby sa nepoškriabalo babo ak ti bude niečo treba môžem ti dať niečo po malej neplanujeme druhe babo a skladujem tu už peknú kôpku vecí napr aj rukavičky (:
ahoj nechce sa mi to rozpisovať tak ti aspoň posielam foto toto mi dala sestrička u nás takýto zoznam a ak budeš niečo z toho pre babetko potrebovať myslim oblečenie kukni tento obchod ja som tam zohnala skoro všetko http://www.mamebabo.sk/