Výbava do postieľky - mantinel a obliečky

veverka123456
3. apr 2016

Ahojte milé mamičky, prosím vás poraďte kde by som zohnala mantinel okolo postieľky (chcem však taký okolo 3 strán postieľky - 2x krátka stra a raz dlhá, neviem presný rozmer ale to by som vedela doplniť)+ návliečky na paplónik a podušku.... dá sa to niekde originál kúpiť či dávali ste si niečo také u niekoho na mieru šiť ??? poprosím akékoľvek rady ... vopred ďakujem

dominikav123
3. apr 2016

V Ikea majú všetko

lauricka
3. apr 2016

@veverka123456 pozri si bazar najprv, to uplne staci, postielka je v mnohych rodinach nevyuzita haraburda, kedze babatku je najlepsie vacsinou aj tak pri mame. Tak netreba do toho vela investovat. Ja som mala z Ikea pri dvojcatach, ale ani to nejako specialne nebolo treba. Mala sa do toho akurat tak zamotavala, ked sa zacala viac hybat, postielku sme pri nej prestali aj pouzivat, potrebovala cestovat po velkej posteli a synovi sme dali cestovnu s klasickym matracom, takze sa nemusel kazdu chvilu niekde vymotavat z tych drevenych tyci, takze aj druhu postielku sme zrusili. A pri tretej ju nepouzivam vobec, mala spi so mnou a super, celu noc nemusim vstavat z postele, pohoda! 😉

veverka123456
autor
3. apr 2016

no veď bazár som pozerala ale všade ponúkajú len taký mantinel okolo hlavičky :(

siska53
3. apr 2016

@veverka123456 ako 2x kratka a raz dlha?
Ja mam na bazari mantinel - kratka cast je za hlavickou a do polovicky postielky je z kazdej strany,cize to tvori take Ucko. Uplne to stacilo. Mam tensi i hrubsi-vacsi, cize mohutnejsi. Je to aj s navleckami.
Fakt netusim podla popisu,co chces?
Dookola celej postielky? Ci ako?

katrin21
3. apr 2016

@veverka123456 perinbaba.sk maju dobre ceny a aj vyber super...

sam2
3. apr 2016

Pozri www.brendon.sk tam maju urcite taky okolo celej postielky lebo som ho chcela tiez kupit. Taktiez navlecky, vankuse. Vlastne vsetko. Inac ked si das do vyhladavaca hniezdo (pripadne mantinel) do postielky urcite ti najde niekolko stranok

sam2
3. apr 2016

@siska53 taketo podla mna mysli

siska53
3. apr 2016

@sam2 cize dookola celej postielky,len to blbo napisala.. Kebyze napise dookola celej alebo 2x kratka,2x dlha strana,je to jasnejsie.
Takto to zvastne vyznelo..

kp7333
3. apr 2016

Ja som mala mantinel z Ikei, bol okolo celej postielky, ale pouzivala som ho len na 3 strany, kedze bocnicu z postielky sme mali odmontovanu a postielka bola prirazena k nasej posteli. Predavam ho na bazari tu na MK. Inak si myslim, ze je zbytocne ladit mantinel k oblieckam, kedze babatko spi v perinke alebo v spacom vaku. A vacsie dieta, ked zacne pouzivat podusku a paplon, uz mantinel nepotrebuje, len ho to zbytocne rozptyluje (teda aspon moja skusenost, dcerina oblubena hra bola schovavanie cumlov za mantinel) 🙂

veverka123456
autor
3. apr 2016

skôr niečo takéto je to vlastne okolo 3 strán postieľky v dlžke 60x120x60 a tá štvrtá strana postieľky je otvorená

veverka123456
autor
3. apr 2016

@siska53 lenže to nechcem okolo celej postieľky ale len z troch stán

kp7333
3. apr 2016

To sa robi tak, ze mantinel prelozis a jednu stranu proste zahnes za ostatne.

arwen88
3. apr 2016

Ja som si davala sit kamoske mantinel,taky na tri.strany,paradny mi spravila,pouzila dost hruby vatelin,niektore kupovane sa mi zdaju tenke a tym padom podla mna moc neplnia svoju funkciu..mali sme.postielku prisunutu k manzelskej,vlastne,stale.to tak mame...a navliecky som.dokupila neskor,v detskom.obchode,ale.teraz by som navlecky pozrela najprv v bazariku...

siska53
3. apr 2016

@veverka123456 vsak takych je tam kopec,aj ja take mam na predaj! Vratane postelnej,kedze som to kupila ako celok-mantinel plus postelna bielizen.

anjeli_k
4. apr 2016

Ahoj, tak ja mam na taketo veci perfektny obchodik, je to hrackarstvo, kde maju aj rozne doplnky, ci uz do postielky, alebo aj oblecenie, zavinovacky atd. Skus sa aj ty popozerat po hrackarstvach, lebo vravim ja som si v tom hrackarstve nakupila vsetko komplet do postielky a hlavne je to vsetko kvalitne.

nevestickaaaa
4. apr 2016

@veverka123456 pozri na sashe, spravia ti na mieru, aký budeš chcieť materiál, výšku, dĺžku, šnúrky, látku, všetko si môžeš povedať 🙂 ja mám zo sashe mantinel aj návliečky a všetko som si určila sama, cena je cca rovnaká ako v obchode a navyše mám doma presne to, čo potrebujem 🙂