Ahojte chcem sa opýtať ci existuje niečo ako porodny balík kde by osm nasla všetko ozaj potrebné do pôrodnice už komplet vrátane podložie vloziek nohavičiek človek ani nevie kde to všetko zháňať akú značku veľkosť nie všetko majú alebo majú a predražené nie je niečo také kde by mi to všetko doniesli v jednej krabici 🙈🤣
@michalidesova ja ked som sla sa chystat na tuto vybavu, tiez som nad tym rozmyslala, ze co este dakto dajaky balicek nevymyslel 🤣
Ale nakupila som si cez eshop mojalekaren.sk, kurier mi to priniesol rovno domov a bol pokoj, nevlacila som sa s taskami ani nic podobne 😊
Nakoniec sa zorientujes, co ti treba a najhorsie ti chlap kupi v lekarni a donesie. V porodnici zvacsa daju na zaciatok aj podlozky aj vlozky.
u nas v PP som sla do lekarne apovedala, ze chcem vlozky na porod a dali mi take velke hrube a aj ked ti zostane, vynicis ich este doma, minimalne polroka budes krvacat
napr modra indulona na dupu pre babatko ked bude zaparenina
sebe podlozku tu jednorazovku pod seba na postel , aby si nezaspinila plachtu
@michalidesova ahoj odporucim ti poporodne vlozky od Molicare 🙂 original sa volaju inkontinencne ale su TOP 👍 Mne raz v lekarni dala nejake poporodne ale boji hrozne lebo boli ako vata a pretekali takze som vsade mala krvave flaky 🙄🙄 a takisto aj nohavicky od nich su super lebo ma vobec netlacili a krasne tu vlozku drzali nemusela som ju lepit 🙂
@michalidesova ja niektore nemocnice maju na stranke co dobre si priniest 🙂 ja som mala aj tie podlozky pod seba ale nevyuzila som ich kedze mi ich v nemocnici davali 😁 este ma sestricka “zprdla” ze nemusim pouzivat svoje mam si ich setrit 😁😁
@michalidesova jedine eshop, nic nieje take ze tam mas vsetko. lebo kazdsa chce nieco ine. ved zoznam najdes cez google a opytaj sa na recenzie bab v skupine terminoviek poradia ti, staci ze mas peniaze, nakupis behom pol dna vsetko.