Ahojte pred nedavnom sme sa bavili v jednej teme okolo periniek ,a ja som spominala, ze je na trhu nieco co pouzivaju aj v nemocniciach hlavne pre predcasne narodene babatka, takoto vyzera tato vec
http://www.redcastle.fr/menu-superieur/hors-men...
tato vecicka bola samozrejme navrhnuta lekarmi, ktory pozorovali , tieto babetka a ich potreby existuje v troch velkostiacha ma aj vela vyhod:
dava moznost dietatu dotykat sa tvare a pusi ako v maternici
znizuje riziko reflux gastrigues
znizuje na minimum riziko deformacie hlavicky ludovo plocha hlavicka
zvysuje kvalitu a dlzku spanku, to su jedny z mnohych vyhod
takze dala som to tu ako som slubila 🙂
este som zabudla dodat, ze cena je okolo 130 euro 🙂
trosku draha zalezitost pre slovenske maminy 😉
no hej len ma o to predtym prosili, vies ja si to uvedomujem ,
erikasadek...my sme perinku nepouzivali vobec...nezijeme na SK a tu nieco take ako perinka ani nepoznaju...a 130 eur za perinku no to kusok moc aj pre svedov a nie to pre slovakov
to nie je perinka, ja to viem ako som pisla pred nedavnom bola tema a ja som slubila, ze sa na tentio vyrobok pozriem a slub som dodrzala, nechapte ma zle. 😉
diky erika, vyzera to fakt super 😀 uvidim, ci uz mam v brusku dalsie babatko a mozno objedname...
sirinka prave som ti chcela poslat IP tento odkaz, ako vidis slub som splnila 🙂
nahodou to vyzera super. a ta cena.... staci ked si pozriem co stoji stolicka na jedenie. tie normalnejsie od 3-6 tisic. zda sa mi ze baby veci su teraz zlata bana.
inac nasla som aj nejake stranky po slovensky, podla man je ta cena tiez ok, ved sa to da pouzit v postielke, kociku alebo len tak volne
Erika, mňa to tiež zaujalo, aj keď na tie 4 mesiace sa mi to zdá tiež dosť veľa peňzí.
http://www.malvik.sk/Postie-ky-izby/matrace-do-... - tu je český internetový obchod aj so slovenskými cenami, kde to majú.
KATJA dakujem ti, ze si to nasla pre kocky ja na slovensku , pekne od tebe, mozno to pomoze hlavne tym co maju predcasne narodene, ved pre ne to bolo vlastne vymyslene, ze? 😉
Obnovujem túto diskusiu, kúpili ste? Bola to dobrá investícia? Zatial čo som čítala tých málo príspevkov, tak si baby velmi chválili.
Nemate ho jiektora na predaj ?
Niektori slovenski ortopedi su proti a odporucaju iba rovnu pevnu podlozku. Ale je pravda, ze sa o taketo produkty asi moc nezaujimaju... Na doplnenie, neodporuca sa to pouzivat v kociku - boky kocika nie su dost vysoke, aby to bolo bezpecne. Tiez to zvazujem, prvy syn spaval velmi zle a teraz rozmyslam, co by nam mohlo pomoct...
Ahojte, my sme to vyuzivali od narodenia az do 5. mesiaca na denny spanok. je to vynikajuca vec. Nasa mala milovala v tom spavat. Mala som to v obyvacke a kedykolvek som ju potrebovala polozit, tak som vedela ze je na dobrom mieste. a kedze sme trpeli aj refluxom, tak to bolo idealna vecicka. bola to jedna z naj veci co mame!
Mimochodom teraz to predavam, kedze sa uz do toho nezmestime. Ak by ste mali niekto zaujem, piste. Predam za 80Eur. Je v original cestovnom obale, bez poskodenia, bez skrvn. jaj a nehovorim o tom, ze ked sme isli niekam na viac dni, tak sme to brali so sebou. tym sme mali zarucene aj spanie, mala svoju vec, na ktoru je zvyknuta a babatka sa v tom citia bezpecne.
ja som s nim bola na max spokojna, mala ruky za hlavou a nohy prekrizene.prezila v nom cele 4 mesiace, ak by mal niekto zaujem, uz sme z neho vyrastli, cize je na predaj..v porovnani s povodnou cenou za ovela prijemnejsiu...
My ho mame a som maximálne spokojná. Syn sa v tom cítil skvele 😊 možem len odporučiť. Za chvíľu ho budem predávať ak by bol záujem.
este som chcel adodat samozrejme prve dve velkosti su len pre nemocnicne prostredie , len tretia velkost sa da objednat co je pre dieta s normalnou vahou az do 4 mesiaca zivota 🙂