Videopestúnka

monik1505
22. apr 2022

Dobry den, uvazujeme nad kupou video pestunky... Prosim Vas, ktora pestunka je taka asi najvhodnejsia na kupu s ktorou ste boli spokojna, vlastnosti, cena, obraz dosah atd... Viem, ze je tu vela diskusii na trmu oestunka ale nejako sa v tom stracam. Dakujem pekne 😉😊

lucifuk212
22. apr 2022

My sme kupili TrueLife NannyCam R360 lebo mala top recenzie, a po vyskusani naozaj super, dlhy dosah, da sa ovladat otacanie kamery cez monitor, obraz slusny aj pri nocnom rezime. V Benu ju maju najlacnejsiu za 110 eur

nana8989
22. apr 2022

Ja som kúpila truelife nannycam h32 a tiež som veľmi spokojna. Kvalitný obraz, super dosah 😊

lenkau22
22. apr 2022

My sme kupili normalnu malu kameru tapo za cca 35eur, sparovana ceZ aplikaciu v mobile, obaja s manzelom mame nainstalovanu,cize si ju pozries aj ked si mimo domu da sa otacat o 180stupnov cez aplikaciu zvuk super , nocne videnie tiez fajn. Zakupili sme do nej micro sd kartu a vies si pozriet spatne zaznamy. Ja som velmi spokojna

cynthia97
22. apr 2022

@monik1505 podla mna uplne staci kamera Xiamoi MI 360, stoji to 35€ a je perfektna… sice mne sa nepacilo to ze “musim ho sledovat” cez telefon,lebo co ak budem telefonovat …ale vyriesili sme to tak,ze sme mali doma tablet, a nainstovali sme aplikaciu …fakt je to super,kvalitne👍🏻 a nemusite platit 100-150€ za videopestunku..

petamich
22. apr 2022

my to mame tak isto ako @cynthia97 a nemame ani tablet, nepotrebujem ho (uz) vidiet cely cas, raz za cas mrknem a ked uz je hore ozve sa velmi hlasno ale teda mame byt ak by bol na poschodi v RD tiez by sme to robili tak ako pise a mame tu istu kameru

lamonita
22. apr 2022

Za mňa jednoznačne taka,ktorú nemusíš pchať do zásuvky, že ma nabijatelnu batériu. Nie len rodičovská jednotka, ale aj kamerka. A teda aby sa dala pripevniť aj o kočík

mon2020
22. apr 2022

@lucifuk212 nemate problem v tme ze by ste mali biely flak na obrazovke cez ktory nevidno?

lucifuk212
22. apr 2022

@mon2020 zatial sme ju iba skusali na par minut takto v tme, ale nic take som nepostrehla

lamonita
22. apr 2022

@mon2020 nebude to čelo postele? Resp povrch na ktorom máte kamerku položenú. Ja to mam biele

mon2020
22. apr 2022

Bohuzial nie,je to kvazi odraz,ale jedna mamicka mi poslala foto a ma to podobne… v zacislosti od uhla a blizkosti predmetov sa flak zvacsuje 😨

petka125
25. apr 2022

@lucifuk212 ma nabíjatelnu baterku? Dokaze to fungovať bez zastrcky? Myslim aj kamera aj to zariadene na postielku🙂