Vhodný a hlavne rýchlo merateľný teplomer

pastelka99
21. nov 2012

Mamičky isto každá z Vás už mala skúsenosť s teplomerom , tak by som vás chcela poprosiť o radu. Moja malá je choručká, a za nič na svete si nechce dať odmerať teplotu, meriam jej cez zadoček, to je vraj najpresnejšie, no to meranie je o život, strašný plač a krik :( , mám aj obyčajný orientačný čelový teplomer, no to vôbec nie je presné :( PROSÍM poraďte aký je vhodný teplomer .
Ďakujem za každú dobrú radu 🙂

sympa1
21. nov 2012

@pastelka99 v lekarnach maju tie sekundove nove teplomery...mame jeden netreba sa ani dotknut čela len blizucko prilozit a za 3 sekundy vyhodi presnu teplotu.ale su aj ine typy...chod do lekarne tam ti ukazu a poradia

pastelka99
autor
21. nov 2012

@sympa1 a môžeš mi napísať presný názov ??

pajerchinova
21. nov 2012

my mame celovy microlife, ale pri kazdom teplomere ktory meria na kozi moze nastat problem v stave ked teplota stupa, vtedy je koza chladna a dieta ma zimnicu. Je to napisane aj v navode na teplomer. Preto ho neodporucaju pre male babatka do pol roka. Pre vacsie deti je uz ok, viacmenej co nameriame na cele sedi s teplotou pod pazuskou. A dobre je to v noci ze nemusis dieta budit a orientacne vies ci mu teplota stupa alebo klesa.

sksko
21. nov 2012

@pastelka99 neskusis jej odmerat teplotu uz pod pazuskou? rucicku pekne prichyt a mala nech pozera rozpravku.alebo podobne.. Ja som to s malym riesila tak, ze on sa pozral von z okna alebo do zrkadla a ani nevedel ze mu ju meriam. Ved uz je dost velka na to aby si jej merala rektalne...

sksko
21. nov 2012

a este nieco.. mam taky s flexibilnym koncom, takze ak sa dieta hybe, tak to az velmi neprekaza a netlaci, ak je aj schovany pod satami.....( aby ho aj nevidel v tom zrkadle , ked sme merali....🙂 )

pastelka99
autor
21. nov 2012

@sksko naša malá keď má teplotu, jej sa vtedy ani dotknúť nemôžeš :( , plače , je ubolená a keď vidí klasický teplomer to je koniec :(
práve preto chcem vyskúšať ten sekundový, čo len priložím a hotovo 🙂

nina_m
21. nov 2012

Odporucam bezdotykovy medisana, odmerane za 2sec. Mam aj microlife, ale tent je viac presny, ked je vysoka teplota zvyknem premerat este v ritke a skoro vzdy nameram rovnake hodnoty.

ankiki
21. nov 2012

Ja mám tzv. rýchlobežku do zadočku. Do pár sek. odmerá 😉

karelka
22. nov 2012

Ja mam teplomerov asi 5 a jeden znackovejsi ako druhy a vsetky su na nic.v zufalstve som kupila teplomer v lidl asi za 4e a cuduj sa svete ten jediny vydrzal najdlhsie a meria dokonale presne,ale aj tak je najspolahlivejsi stary zakázany ortutovy 🙂

smalova
2. jan 2014

@nina_m a aký typ toho teplomera medisana máte? prosím vás?

nina_m
2. jan 2014

@smalova je to medisana ftn 76120

saxxxana
10. aug 2015

@nina_m chcela by som sa spytat ci na bezdotykovom teplomery medisana je mozne vypnut zvuky, nikde to neviem najst . Dik