Pekný večer, už som zúfala z flašiek a kŕmenia 2týždňového bábätka.
Príde mi, že nestíha prehĺtať, mlieko mu vyteká z úst a niekedy začne kašľať čo mu zabehne. Normálne je počuť ako mu to ,,tečie do bruška,,….
Máme fľašu Dr.Brown a príde mi že to rýchlo kvapká. Skúšali sme aj Avent cumlík 1 no to mi prišlo, že nemá takú silu sať a vypil mi cca 30-40ml a zaspal. Inak vypije 50-60ml
Aj fľašu Mam sme skúsili no zasa rýchly tok mlieka. Už neviem čo skúsiť.
Vedeli by ste poradiť akú fľašu, savičku (cumlík) ešte skúsiť?
@lelelienka to je ktorá prosím? Od aventu máme asi už 4 druhy🤷🏻♀️
Pozri si na nete “paced feeding”, to je sposob akym by sa dieta malo krmit z flase, tak aby si samo regulovalo kolko mu natecie.
No Avent su podla mna fajn, skus teda cumel s dvomi dierkami, ak pri tej s jednou nevladze tolko spapat. Potom este existuje napr Calma od Medely, ktora je urobena tak aby si dieta regulovalo sanie a dychanie tak ako na prsniku, je draha a pokial uz nebudes dojcit tak viac-menej aj zbytocna, ale teda problem s tokom by to asi vyriesilo. Osobne by som skusila Avent s 2 dierkami a /alebo paced feeding, kym sa babatko lepsie nauci pit z flasky alebo potom krmit aventom s 1 dierkou castejsie po mensich davkach, ono sa to zmeni ked bude babo vacsie, silnejsie..
Tuto som myslela https://www.avent.sk/products/flasa-natural-res...
@lelelienka ďakujem❤️
@anavixy vyskúšam s tými dvomi dierkami lebo to kašľanie a dusenie + vytekanie mlieka mi spôsobuje nočné mory… poprípade objednáme aj tú Calma… ďakujem❤️
@lelelienka Aj my ju máme od narodenia, je super 🙂
Lansinoh cislo 1.
Calma - raz maly skusil, nadraplo ho, zgrcal sa a druhy raz som mu to uz nepchala do pusy...🙈
Lansinoh - vobec netecie, je tam uplne malinka dierka a dieta musi aktivne sat.
Avent tu najmensiu, mali ju uz v porodnici, tak som nevymyslala. Ako nahradnu sme kupili nejaku lacnejsiu, to bolo otras, to tieklo uz ked sme ju otocili a isli prilozit do pusy, vsetko pokvapkane od mlieka.,.nepouzitelna.