Vhodná fľaša na kŕmenie

2. feb 2024

Pekný večer, už som zúfala z flašiek a kŕmenia 2týždňového bábätka.
Príde mi, že nestíha prehĺtať, mlieko mu vyteká z úst a niekedy začne kašľať čo mu zabehne. Normálne je počuť ako mu to ,,tečie do bruška,,….
Máme fľašu Dr.Brown a príde mi že to rýchlo kvapká. Skúšali sme aj Avent cumlík 1 no to mi prišlo, že nemá takú silu sať a vypil mi cca 30-40ml a zaspal. Inak vypije 50-60ml
Aj fľašu Mam sme skúsili no zasa rýchly tok mlieka. Už neviem čo skúsiť.
Vedeli by ste poradiť akú fľašu, savičku (cumlík) ešte skúsiť?

lelelienka
2. feb 2024

Avent tu najmensiu, mali ju uz v porodnici, tak som nevymyslala. Ako nahradnu sme kupili nejaku lacnejsiu, to bolo otras, to tieklo uz ked sme ju otocili a isli prilozit do pusy, vsetko pokvapkane od mlieka.,.nepouzitelna.

autor
2. feb 2024

@lelelienka to je ktorá prosím? Od aventu máme asi už 4 druhy🤷🏻‍♀️

anavixy
2. feb 2024

Pozri si na nete “paced feeding”, to je sposob akym by sa dieta malo krmit z flase, tak aby si samo regulovalo kolko mu natecie.
No Avent su podla mna fajn, skus teda cumel s dvomi dierkami, ak pri tej s jednou nevladze tolko spapat. Potom este existuje napr Calma od Medely, ktora je urobena tak aby si dieta regulovalo sanie a dychanie tak ako na prsniku, je draha a pokial uz nebudes dojcit tak viac-menej aj zbytocna, ale teda problem s tokom by to asi vyriesilo. Osobne by som skusila Avent s 2 dierkami a /alebo paced feeding, kym sa babatko lepsie nauci pit z flasky alebo potom krmit aventom s 1 dierkou castejsie po mensich davkach, ono sa to zmeni ked bude babo vacsie, silnejsie..

autor
2. feb 2024

@lelelienka ďakujem❤️

autor
2. feb 2024

@anavixy vyskúšam s tými dvomi dierkami lebo to kašľanie a dusenie + vytekanie mlieka mi spôsobuje nočné mory… poprípade objednáme aj tú Calma… ďakujem❤️

rurutiax
2. feb 2024

@lelelienka Aj my ju máme od narodenia, je super 🙂

nevenka
2. feb 2024

Lansinoh cislo 1.

nevenka
2. feb 2024

Calma - raz maly skusil, nadraplo ho, zgrcal sa a druhy raz som mu to uz nepchala do pusy...🙈

nevenka
2. feb 2024

Lansinoh - vobec netecie, je tam uplne malinka dierka a dieta musi aktivne sat.