Veľkosti oblečenia z Číny. Aké máte skúsenosti?

kikina84
19. jan 2014

Ahojte všetci ktorí nakupujete z Číny oblečko..zaujímalo by ma,aké máte skúsenosti s veľkostami..či už dámske,alebo detské..Chcem odtial objednať nejaké veci a neviem či sa riadiť ich rozmerami..veľmi by mi pomohlo,ak by mal niekto nejaké konkrétne rozmery,alebo prirovnania k našim veľkostiam..skrátka hocičo,čím sa dá aspom približne riadiť..dakujem 😎

83lenka83
19. jan 2014

Ahoj, objednavala som pre maleho aj preseba, maly mal v tom case 12 mesiacov a objenavala som velkost 18 az 24 mesiacov a bolo mu to male a to nieje obor 🙂 ja som si objednala kabat normalne nosim xs ale preistotu som objednala M a opat to bolo malé takze nemam dobru skusenost a kvalita onicom.

tatiana1985
19. jan 2014

najvyssi dospely cinan ma 165cm 😉 😉 ... vsetky ich velkosti su popisane do bludu, takze ak dietatu kupujes napr.velkost 104, u cinana musis kupit aspon 116...to je moja skusenost 🙂 🙂

majaplevka
19. jan 2014

Ja som objednavala pre malu a vsetko som jej trafila.Napr. velkost 90-je nasa 92,100- je 98, 110-104. A ked som nieco kupovala na seba tak o dve cisla vacsie. Tie lacne veci,su nekvalitne (zle zosite,trcala sama nitka,vsetko tenucke,ziadna bavlna) ale ked kupis drahsiu vec,tak je fakt kvalitna. Problemy su aj s dorucenim,mojej malej som kupovala capacky este v auguste a prisli mi teraz po vianociach a su jej uz male 🙂 Za vela vecami som dlho cakala,lebo nieco u vas aj preclievaju.

gab1kaaa
19. jan 2014

Kraťasy vo velkosti XXL sadli na Sko, takže asi tak 😀

martina646
19. jan 2014

Objednavala som si taku teplakovu supravu alebo domace oblecenie. Mam tak 44 a objednala som panske XXL. Dobre som urobila 😲 Ale detsky karnevalovy kostym sedel na popis a hlavne je taky, ze sa da zahnut, takze neriesim, ci sedi presne a pouzijeme dlhsie. Kvalita za tu cenu sa mi paci.

mimka1981
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silva3006
21. apr 2015

AHOJTE,
JA OBJEDNAVAM STALE, A S VELKOSTAMI NEMAM PROBLEM, NAKOLKO SOM ICH ODSKUSALA VIACERE A POSTUPNE AKO MI DIETA RASTIE, TAK JEJ PRIDAVAM NA VELKOSTI AJ V CINE...A PODOTYKAM, OBJEDNAVAM DETOM V NASEJ CELEJ RODINE .-))), CI UZ MAJU SVIATOK, VIANOCE... A VELKOSTI MI STALE SADLI, ASI 2-KRAT NIE, ALE TO SOM HNED PREDALA ZNAMYM ALEBO TU NA BAZARIKU...
AJ TERAZ MAM OBJEDNANYCH ASI 5 ZASIELOK A TIE CHODIA V ROZMEDZI 2-6 TYZDNOV...RAZ MI PRISLA DOKONCA JEDNA ALEBO DVE ZASIELKY PO TYZDNI, CO SOM NECHAPALA...
TAKZE TOTO JE MOJA SKUSENOST .-)))) .. A CO MOZEM ODPORUCIT- OBJEDNAVAT PODLA REFERENCII, CIZE SI NASTAVIT SYSTEM PRI OBJEDNAVANI - NAJLEPSIE HODNOTENI PREDAJCOVIA A TO VAM ASPON TAK "SCASTI" ZARUCI, ZE TOVAR SA PACIL AJ OSTATNYM KUPUJUCIM ALEBO SI OZAJ PRECITAT TIE REFERENCIE OD KUPUJUCICH, KTORI OBCAS PRIHODIA AJ FOTO .-)))...
POMOHLO ???? 🙂))))))))))))))))