Veľkosti a kvalita detského oblečenia Sinsay

katika_k
10. júl 2021

Ahojte baby, ako sedia detske veci sinsay? Staci cislo ako kupujem bežne alebo skor väčšie? Nesperu sa? potlače n tričkách vydrzia alebo sa to lupe casom? Pustaju farby? Ešte som odtial nic nekupovala, ale celkom ma lakaju tie ceny aspon nieco na vyskusanie. Dakujem sa kazdu skusenosť 😘

ananas28
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
borka168
10. júl 2021

@katika_k prirovnala by som to ku kvalite pepca,ale oveľa väčší a krajší výber. Farby držia celkom pekne myslím, že za tú cenu, deti aj tak rýchlo vyrastú z oblečenia a stíhajú ho ničiť, samozrejme ak si nepotrpite na kvalite

majkagu
10. júl 2021

Ja mam letne pyzamka pre malu, kvalita sa mi zda celkom ok...je to taka tensia bavlna, ale teraz na tie horucavy je to skor vyhoda, napr z F&F su vecicky hrubsie a v tom sa mi mala teraz velmi poti...farbu mi to nepustilo a ani potlac nezisla, aj ked je to casto v pracke...cislovanie za mna moze byt take ako kupujes bezne 🙂

katika_k
autor
10. júl 2021

@ananas28 no ja som uz viac krat pozerala na stranke a nic vo velkosti co by nam sadlo, teraz zazrakom su velkosti. Hlavne to, ze strasne rychle rastu, tak skusim, dakujem ♥️😊

vikybotka
10. júl 2021

Za mna v sinsay o číslo väčšie 🙂

hipuska
11. júl 2021

Ja mám tiež skúsenosť že veľkosť nesedí. o číslo väčšie, tričká som brala o 2 čísla

katika_k
autor
11. júl 2021

@hipuska vazne? Kde este nakupujes veci prosim ta? S cim by som vedela porovnat čísla?

oblecenie99
11. júl 2021

@katika_k Ja nie som nejaká extra náročná, objednávala som pre malého (to boli ešte tie veľkosti 74,80)minuly rok dvakrát, viem sa vyjadriť len k pyzamkam (tie overalove) a k body, ale okrem toho, že to chce aspoň o číslo väčšie, tak kvalita je katastrofálna, never ever. Prirovnávajú to k pepcu, ale v Pepcu som aj teraz kupovala nejake letné body a tie sú v porovnaní so Sinsay luxusné, čiže za mňa keď už, tak stokrát radšej Pepco. Ja som Sinsay dala šancu dvakrat, ale nikdy viac sa nedám nachytať.. Tmavá farba púšťala, malý je tenký, napriek tomu mi tie veci pripadali úzke, hore na ramenách divne odstávali, cele sa to poprekrucalo po prvom vyprati, biele presvitalo.. Fakt nie som nejaka fajnovka, ale pri týchto veciach som si povedala, že fakt si radšej priplatím nabuduce.

leuska15leuska15
11. júl 2021

@katika_k ja mam zo sinsay ''kozenku'', kupovala som ju s tým, že za 14.99 to bude taka jednorázovka a bude po nej, ale drží už pol roka, je úžasná, predtým som mala zo Zary a kvalitou to bolo to isté. Sestra si raz kúpila v Pepco a potila sa v nej ako v igelitke, musela ju vyhodiť. Tak sme kúpili aj malej z tade pár vecí a sú úplne v pohode. Nemali potlače ale farby sa nijak nevyprali ani nič.

zuvelyn
11. júl 2021

kvalita taka plus minus pepco, urcite brat o cislo vacsie. Teplaky fajn, body/tricka za mna nie, sice bavlna ale velmi pevna a nepoddajna. Zimne veci pre male deti parada - bunda overal.

gbgb
11. júl 2021

@katika_k je to ako Pepco. Kus od kusa ine. Nieco sedi velkost,nieco mensie. Ja kupujem vacsie a odlozim pri najhorsom.
Potlace maju tiez 2 druhy. Jedna vydrzi a druha nie. Zas za tu cenu l, to neriesim. My mame na vsetkom hned dierky 🤦🏼‍♀️

brezza
11. júl 2021

@katika_k najhorsia kvalita oblecenia aku som videla. Totalna Cina. Teplaky derave po dvoch dnoch. Mikiny s malym otvorom na hlavu, ze ich neobliekol, to sa nam este nestalo, hlavu ma normalnu 😀 sinsay uz nikdy viac.
A urcite treba kupit aspon o cislo vacsie.

lentilkaxxx
11. júl 2021

Minule leto ešte pred synovym narodením som niečo pokupovala. Body kvalitou bavlny ok, pyzamka čistá umelina, zimné bundy pekné. Nakoniec nosil len tie bundy a chvíľu jesenný overal. Ten síce bol 68/74, ale syn mal ako 3 -mesačný 68 cm a 7,2 kg a už sa do neho nezmestil. Treba počítať, že číslovanie je podstatne menšie. Oblečko je vhodné na štíhlejsie bábätka. Body sa hore otvárajú. 90% oblečka má syn Lindex a to je istota. Ostatné značky v jeho prípade (11 mesiacov, 11 kg, 80 cm) velkostne odhadnúť neviem.