Ahojte baby, ako sedia detske veci sinsay? Staci cislo ako kupujem bežne alebo skor väčšie? Nesperu sa? potlače n tričkách vydrzia alebo sa to lupe casom? Pustaju farby? Ešte som odtial nic nekupovala, ale celkom ma lakaju tie ceny aspon nieco na vyskusanie. Dakujem sa kazdu skusenosť 😘
Ja mam letne pyzamka pre malu, kvalita sa mi zda celkom ok...je to taka tensia bavlna, ale teraz na tie horucavy je to skor vyhoda, napr z F&F su vecicky hrubsie a v tom sa mi mala teraz velmi poti...farbu mi to nepustilo a ani potlac nezisla, aj ked je to casto v pracke...cislovanie za mna moze byt take ako kupujes bezne 🙂
Za mna v sinsay o číslo väčšie 🙂
Ja mám tiež skúsenosť že veľkosť nesedí. o číslo väčšie, tričká som brala o 2 čísla
@katika_k Ja nie som nejaká extra náročná, objednávala som pre malého (to boli ešte tie veľkosti 74,80)minuly rok dvakrát, viem sa vyjadriť len k pyzamkam (tie overalove) a k body, ale okrem toho, že to chce aspoň o číslo väčšie, tak kvalita je katastrofálna, never ever. Prirovnávajú to k pepcu, ale v Pepcu som aj teraz kupovala nejake letné body a tie sú v porovnaní so Sinsay luxusné, čiže za mňa keď už, tak stokrát radšej Pepco. Ja som Sinsay dala šancu dvakrat, ale nikdy viac sa nedám nachytať.. Tmavá farba púšťala, malý je tenký, napriek tomu mi tie veci pripadali úzke, hore na ramenách divne odstávali, cele sa to poprekrucalo po prvom vyprati, biele presvitalo.. Fakt nie som nejaka fajnovka, ale pri týchto veciach som si povedala, že fakt si radšej priplatím nabuduce.
@katika_k ja mam zo sinsay ''kozenku'', kupovala som ju s tým, že za 14.99 to bude taka jednorázovka a bude po nej, ale drží už pol roka, je úžasná, predtým som mala zo Zary a kvalitou to bolo to isté. Sestra si raz kúpila v Pepco a potila sa v nej ako v igelitke, musela ju vyhodiť. Tak sme kúpili aj malej z tade pár vecí a sú úplne v pohode. Nemali potlače ale farby sa nijak nevyprali ani nič.
kvalita taka plus minus pepco, urcite brat o cislo vacsie. Teplaky fajn, body/tricka za mna nie, sice bavlna ale velmi pevna a nepoddajna. Zimne veci pre male deti parada - bunda overal.
Minule leto ešte pred synovym narodením som niečo pokupovala. Body kvalitou bavlny ok, pyzamka čistá umelina, zimné bundy pekné. Nakoniec nosil len tie bundy a chvíľu jesenný overal. Ten síce bol 68/74, ale syn mal ako 3 -mesačný 68 cm a 7,2 kg a už sa do neho nezmestil. Treba počítať, že číslovanie je podstatne menšie. Oblečko je vhodné na štíhlejsie bábätka. Body sa hore otvárajú. 90% oblečka má syn Lindex a to je istota. Ostatné značky v jeho prípade (11 mesiacov, 11 kg, 80 cm) velkostne odhadnúť neviem.