Prosim vas som bezradná , neviem sa dopracovať aku veľkosť ponožiek ma mat novorodenec. Vsade su označenia 10/12 alebo 13/15 a naozaj neviem co je z toho vhodná veľkosť pre novorodenca .
@lea1283 Ponozky nekupuj... len ta guma stahuje nozku. a potom druha guma na pase ak mas nohavice. Ale ak chces kupit take hrubsie ked sa ide von, tak nevadi aj ked budu trochu vacsie... bude ich mat ako podkolienky.
Dupackove picamo, take co je aj aj s ponozkami (a najlepsie aj s rukavickami) v jedno kuse je najlepsie pre novorodenca.
@lea1283 ja som kupovala v Teascu a am to bolo asi podla mesiacov - napr, 0-3m. no zobrala som viac-mene odhadom. novorodenec ma fakt malinke nozicky. par cm.
dcera mala okolo 10m nozicky tusim 17 a dieta v 1r zivota velmi rychlo rastie, cize pri narodeni mala o dost mensie.
ponozky sme davali na dupacky a pod, cize ked boli aj trosku vacsie, vobec to nevadilo, vedbabatko nebeha a tak alinke dieta dokonca ani nohami az tak extremne nehybe. vela sponka a ked sa zacina viac hybat - postupne, tak za to obdobi mu podstatne narastu nozicky.
aha a tu som nasla aj velkost ponoziek, ze 8-10 treba https://www.detska-vybavicka.sk/tabulka-velkosti