Baby kedy ste prechadzali na vacsiu velkost plienok? Ja sa riadim “pocitovo” + pozeram vahu na plienkach. Kazdopadne vacsinou este pred dosiahnutim hornej vahovej hranice sme presli na vacsie plienky. Dieta je tak akurat, skor stihlejsie - preto sa cudujem, ci tie vahove intervaly na plienkach ozaj sedia. Dakujem
Nikdy som necakala do dosiahnutia hornej hranice. Tak ako pri vsetkych tabulkach je to orientacne a absolutne sa toho netreba drzat.. na noc som vzdy davala o cislo vacsie kvoli objemu, na den som prechádzala na vacsie ked sa stavalo ze sa precikala ci bola otlacena, alebo proste len tak som zacala kupovat vacsie tak 1-2kg pred hornou hranicou.
Nie, nesedí to, iba približne. Ale najhoršie ienky sú happy, dostali sme, číslo 5a tam vahovy limi od 12do 25a teda náš 17kilovy syn vyzeral v tom hrozne a tomu 13kilovemu pretekajú v noci občas a len tak ihh zapne. Nechápem, pritom babylive plienky 5mu sedeli, ale tam je limit inak, a menší rozpätie
Neriadim sa váhou, aj kilo po presiahnuti hranice bolo dcére ešte dobré, dávam väčšie keď tlačia, sú obtiahnuté, nedajú sa zapnúť, pretekajú
Naša má 14 mesiacov a zasekli sme na pampers 3 😁 pocitovo som to menila.
Vobec som sa tym neriadila, zavisi ci je dieta stihle ci baculo atd. Ked uz boli male, tak som kupila vacsie...ja som sa riadila skor dolnou hranicou...od kolko kg uz mozu vacsie 😁 najviac sli 3,4...ale ja som latkovala.
Nam nie velmi sedia, prechadzala som na vacsie ked uz mensie cislo nesedelo - nedalo sa dobre zapnut, ked zvykla pretiect a pod. a to pritom vahovo este mala par kil rezervu. A to nie je ziadna tlustoska. Neriesila som cisla, davam jej to co sedi 🙂