Prosim Vas chcem kupit zimny chlapčensky overal chlapček ma rok a štyri mesiace ake cislo mu bude dobre? 🙂
možno aj 92, záleží, kde je kupované, niektoré veľkosti sú väčšie, niektoré menšie a zoberme si, že v horšom prípade ho budete potrebovať až do marca, čo je + 5 mesiacov, to čo to povyrastie. a tiež je dôležité, aký je, či menšie bábo, či väčšie, štíhlejší alebo ubitejší. Ja by som radšej väčšie, nie aby sa potom trhali stehy a kazil zips, keď ho do toho budeš súkať
@baska17 aky je vysoky, take mu bude dobry, niektorym 80, vacsine 86, niektorym 92. My nevieme, aky je vysoky. Plus niektore znacky maju overaly vacsie.
@pribinak nooooo na to by som sa nespoliehala
@baska17 zalezi na tom aky je velky a kedy ho bude realne naozaj potrebovat.
Aku velkost nosi tera? Kolko cm a kg ma? Lebo casto zalezi aj od hmotnosti. Baculatejsie deti potrebuju zväcsa väcsie veci ako su realne vysoke. Tiez zalezi od znacky a strihu
Nasa copana ma 14 mesiacov, je dlha a chuda. Na dlzku nosi uz teraz 86 ale zväcsa jej je vsetko siroke.
Neviem ake znacky najviac kupujes, ale napr. taky next, hm, siju skor uzko, cize aspon o cislo väcsie kupovat. A hlavne zimne vrchne veci, kedze pod tie sa este oblieka aspon 1-2-3 vrstvy, podla pocasia.
Taky Lidl, maju dvojcislia, a su to dost velke veci. A hlavne sirokeeeee. Nasa ma teraz Lidl body 86/92, na dlzku ok ale sirokeeeee. Zmestila by sa do toho aj dva krat. 😀
Moj ma 2 roky o par tyzdnov a bude mat 86 z HM, ale velky ako 92. Mal 87 cm pred mesiacom.
chlapec ma 72 cm
😉
@baska17 Fuuuuu to je ale malicky na ten vek. tak to by mu aj 80tka bola. Ale zase zalezi na tom, ci je chudy, ci baculaty. A tiez, kde to chces kupit (znacka). Ako som uz hore pisala, zalezi aj od strihu. A tiez, pod to sa oblieka viac vsrtiev. Cize rataj v ajtreskucejsej zime este aj s body, dlhe trisko, nejaka mikina ci fleecovka.
dakujem za radu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
86