Zdravym vsetky nextacky prave si idem objednat neake vecicky z nextu. VIem ze je tu vela skusenych mamiciek co odtial nakupuju chcela by som vediet ze ako je to z velkostami. Napr. 9-12 mesiacov zodpoveda tiez nasim kedze je to z UK: Vobec neviem ako to mam objednat. Maly bude mat 8 februara 6 mesiacov no a teraz nosi vsetky mozne velkosti nieco ma este stale 56, body ma 68 ale aj 74 je to s nim tazke kedze je taky pevny na dlzku ma 68 cm a 8 kg trosku cvalda.
Dakujem za vsetky rady.
ja by som uz objednala velkost 74 🙂 alebo skus objednat jednu vec cez nextdirect, pride ti do 3 dni s postovnym zdarma a dla toho budes vediet..
@cawes mne akurat tento tyzden prisli veci z nextu a jedine co ti mozem povedat ze je rozdiel ci objednavat zo sekcie newborn alebo alebo younger boys. objednavala som tricka z oboch sekcii velkosti 80 a rozdiel je medzi nimi 1 cm. ale v tvojom pripade by som kazdopadne objednavala 74 velkost.
@cawes ahojkypozerala som ze tvoj malinky ma 5 a pol mesicika tak ja by som radsej na leto 80tku radsej predsa len do leta uz bude mat cez 10 mesiacov ak nieje moc drobunky ta 80tka by bola istejsia...ale tak uvazenie je na tebe🙂
@daniella224 praveze neni drobunky MA 68 CM A 8 KG
@cawes tak radsej objednaj urcite tu 80tku🙂
mate niekto skusenosti s nakupom z nextdirect pre seba alebo manzela???chcela by som pre manzela rifle, len sa nejako neviem z tych velkosti vysomarit...dakujem
Ahojky..potrebujem poradit ohladom.zimnej bundy Next pre 9 rocnu dceru,nosi velkost 146..ale co sa nextu tyka neviem aku zvolit..vie mi niekto poradit
@vikina49 pozri si podla vysky na ich stranke - je tabulka. Veci sedia.
Next
@cawes zodpoveda podla vysky nie podla veku, na nextdirect.com su velkosti uvadzane v cm nie rokoch