Dobrý deň, chcem vás poprosiť o radu, tie, ktore mate skúsenosť. Synovi chcem objednať prechodná bundu z H&M. Sedí podla vás udavana veľkosť? Syn mal teraz 5 rokov, neviem, či veľkost 110 alebo 116. Nakoľko co značka, to iné číslovanie. Ďakujem
@anjelicek26 Ďakujem za odpoveď😊 Aktuálne meria 112 cm, myslím, že je konfekcna postava.
@sonajac HM ma vacsinou vacsie veci, ale uz som sa stretla aj s takymi, co boli akurat. no myslim si, ze keby je bunda trosku vacsia, nic sa nedeje. mozno aj o rok vyuzije, pokial moc nenarastie.
a ako je uz pisane, podla vysky, ved velkost oznacuje vysku. kazde dieta moze byt redsa danom veku inak velke. poznam sestry, medzi ktorymi bol rozdiel vo veku - 2r 25cm.
ak ma 112cm, tka by mu mohla sedieta aj 116, ale mozno by obliekol aj 110.
niekedy zavisi aj od strihu.
este skus popozerat v bazari aku velkost maju bundy 116 z HM. sice nie vsade su napisane rozmery, ale niekde mozno najdes.
mojej h&m nevyhovuje .. oblecenie je bud velmi male a o cislo vacsie je zas privelke ...
Oblecenie nam sedi velkostne ale vzdy sa odrazim od spodneho cisla ak dcera aktualne nosi 122 a rozmedzie je 122-128 tak zoberiem lebo susicka spravi svoje a viem ze mala mi o chvilu podrastie.ak mala aktualnu velkost 116 a rozmedzie bolo 110- 116 uz som tu vec nezobrala..
H&M má o dosť väčšie vecí, všetky značky sú malému malé len H&M vyradzujem ako posledné to mu zvykne byť dobre aj keď z iných značiek má už o číslo väčšie
Oblečenie kupujem synovi podľa jeho výšky,nie veku,lebo je oveľa menší než jeho rovesníci. Podľa výšky sedí naňho všetko, keďže je štíhly. Povedala by som,že roky kupujem prevažne H&M lebo mu sedí najlepšie, aj keď vidím rozdiel v eshope,v kamennom obchode a v second hande,ktorý má handry trebárs z Británie
@sonajac teraz som kupovala hm bundu na zimu, ja neviem čo s tými bundami je, syna premeriavam, zhora zdola, ale pri 104cm sú mu 110 akurát, hm, značky ako c&a 116 som mu teraz mikinu kupovala. Z lindexu bunda 104 tiež už akurát, skôr menšia. Reserved 110, niektoré dobre, niektoré menšie 🤷♀️🤦♀️
Tak podla vysky a nie veku... 5 rocne deti maju od 105-130cm... to je jak... podla mna to ich cislovanie sedi, mozno chlpok vacsie maju bundy.