Ahojte , aku velkost topanociek cca nosia vase 17- 23 mesacne deti? Nemam tusenia ako rychlo taka nozka rastie. Viem ze je to individualne ale aspon odhadom... Vdaka!
Môj v tom čase mal 22. Teraz máme 25 mesiacov a máme 23.
19 mesiacov - nosíme 22...
my máme 18 mesiacov a nosíme 24/25
dcérka 24 mesiacov - nosíme 21 - na zimu kúpené 22. Za 1 rok približne 1 cm, teda asi 2 čísla.
dcerka ma 23 mesiacov a nosime 23- teraz na zimu mame uz 24. 🙂
;) ako to tu citam tak my mame asi velku nizicku 🙂
Moj ma 14 mesiacov a naposledy som mu kupila 23 boty.
Radsej trosku vacsie aki mensie. A nakolko ma tlstu nozicku a vyssi nart musim chodit s nim a skusat 🙂
Takze he to individualne, a zalezi aj od boty ako je sita ;)
@nikolet_89
@cerez
@m_ij_ka
@jamabe
@janka273
@rejaa
@julinkaaa11
@lolinko
Vdaka baby! Moj ma 11 mesiacov a 20-21. Maju teraz v akcii krasne lahucke tenisky, chcela som mu ich kupit aby mal na jar-leto.... Ale asi to neodhadnem:(
moj chalan mal v 11m cislo 21-22, v 17m cislo 24 a v 24m cislo 26 😅 takze za rok nie 2 cisla, ale 4!
inak aj sa odporuca detom do 2 rokov merat nohu minimalne kazde 3 mesiace, takze sa predpoklada, ze priblizne toto je obdobie, kedy dietatu narastie noha o 1 cislo (cize 1 cislo = asi 3 mesiace)
no zalezi to aj od konkretnej znacky a modelu...
Moja dcera mala v 12.mesiacoch c.20 a teraz v 23mesiacoch nosi sandalky c.22 (zijeme v subtropickom pasme 🙂 a uzavrete topanocky c.23, takze u nas bol prirastok za 1 rok cca 2 cisla
Tak v tom obdobi mal syncek topanocky velkosti 24, teraz ma 25 mesiacov a na zimu mu kupujeme veru uz tiez 26-ky 😅 Ale zavisi aj od vysky dietatka, vyssie deti maju spravidla dlhsie chodidla...
v 17m 23, teraz ma 24 mesiacov a nosi 25ku
@mirka1611 ahoj my mame 19m a mame nohu tenisku 21, topanku na zimu 23 a adidas cizmy 24...kamaratka co ma o mesiac stareho syna ma o cislo vacsie nohy...ale je to individi naozaj