Ked som synovi namerala nozku na 14cm a jesenna obuv (s ovcou vystelkou) o velkosti 22 ma takmer 15 cm ako na obrazku meria pani, znamena to ze mu treba velkost 23, spravne? Viem ze treba ist do obchodu a poskusat, nato sa nepytam. Obuv znacky wanda. Vopred dakujem
@bashee aktualne najmladsi nosi presne 23, ale Protetiku mame, tiez mu vychadzal 1 cm nadmerok. Pani v obchode ma presviedcala, ze uz aj 24 radsej, ale to mu bolo velkeeee. Je drobny, stihlunky a ma dlhe chodidla, tak vyzeral ako klaun. Jemu su sirokanske aj tie najuzsie DD Step, tak sme sli do Protetiky. DD Stepy som vracala az 2 modely.
Takze podla mna to bude akurat, ten 1 cm nadmerok na dlzku...Ja mam nohu 34-35, ale ked mi je daco dlhe, velmi zle sa v tom chodi. Aj starsim detom, ti mi uz povedia, ze je to velke a zakopavaju. Tak to urcite netreba prehanat, hlavne nie pri zimnych topanockach 😊
Na jesen uz zimne topanky, to je jasne. Tiez si nemyslim, ze by mu narastla tak rychlo nozka. 23 je podla mna ok.
1cm nadmerok ti na jesen predsa staci... od konca novembra davas zimne topanky, velmi pochybujem, ze mu o dve cisla (1cm) poskoci noha september-november teda tri mesiace... ze by ho tlacili... v zimnych sa dava 1,5cm nadmerok, lebo obcas aj hruba pancuska do toho (vpredu vzadu ti pribudne pol centi "vdaka" tomu)... ale tak poskusaj v obchode, ono vela robi aj sirka topanky...