Ahojte, poradte mi prosim kto mate skúsenosti s babylove plienkami 3 a 4. Maly ma teraz dva mesiace, pred dvomi tyzdnami mal 5400 g a 60 cm - tealraz predpokladam aj okolo 6 kil uz ma a stavbu tela ma taku mohutnejsiu, baculate nozicky 🙂
Uz dake 3 tyzdne mame velkost babylove 3, lebo uz mu 2 boli tesne. Teraz ale mi príde ze aj tie 3 su tesne, ale pritom su pre 4 az 9 kil. Dalsie su ale udajne od 7 do 18, tak neviem ci nebudú uz privelke? Sucasne trojky ale uz mu nechavaju cervene stopy okolo noziciek a zda sa mi ze nozicku obopinaju pritesno. Je tam moc velky rozdiel medzi tou velkostou 3 a 4? Myslíte ze mam skusit 4? Pripadne tie eko su rovnaké velkostami alebo moze byt ze z nich trojky budu volnejsie?
@paulinkaa2 vďaka, jasne, s tym pocitam 🙂 len som uvazovala ci neskusit tie eko este ci nemaju rovnaka velkost trojkova daky voľnejšie strih. Ale asi je to hlúposť, ved je to ta ista značka.
My máme babylove a keďže aj môj malý je bacuľatý, okolo 6 kg som mu už musela dat 4ky, lebo 3ky precikal a už sa to aj zlé zapínalo. Iné plienky mu bohužiaľ nesadli, s týmito sme však spokojní. Skús kúpiť väčšie a sama uvidíš. 🙂
A čo sa týka eko verzie, mne sa zdá, že veľkostne je to to isté, len sú dlhšie.
Ja davam synovi babylove, teraz uz skoro rok myslim pouziva 4ky, nepamatam si aky bol rozdiel medzi 3 a 4, to vahove rozpatie je sice pekne ale ak ma tvoj maly buclatejsie nozky tak ti ta odporucana vaha je vies na co :D kup 4ky, obrovsky rozdiel tam nie je urcite, ked tak nechas na neskor ked este podrastie 🙂 ja som sa tym az tak neriadila a ked som videla ze uz su mu plienky uzsie a ze ma odtlacene na nozkach tak som kupila vacsie 🙂
Ďakujem pekne, baby, tak teda kupim 4 a uz nebudem mat z toho haluz, ze ako je mozne, ze uz teraz moje male sumo potrebuje vacsie 🙂
@alica009 podla mna je to uplne normalne...kazde dieta ma ine proporcie a aj v obleceni, ktore ma hlavne cislovanie podla mesiacov som sa neraz chytala za hlavu, ze ved je do 9m a uz to je male v 7m :D tie nozky sa mu este "natiahnu" :D aj moj bol taka gulka a sunky mal aj na nozkach a pekne rastie uz aj do vysky 😅
@alica009 Musis len vyskusat. Lebo to cislovanie je take vselijake. Ja som pouzivala latkovky ale dcera sa mi ako 18 mesacna odplienkovala ale na noc este davam, kedze nie vzdy ma plienku suchu (bude mat 20 mesiacov). A kedze pred spanim este 5 krat vymysla, ze musi ist na zachod, tak som kupila male balenie pampers pants. Stvorky. Dcera je dlha ale stihla, ma přesně 10 kg. pampers dosli a kedze uz ma castejsie v noci suchu plienku ale predsa, v zasobe este musism mat par, tak som kupila Babylove Pants, tiez stvorky. No a tie pliancy su jedna hroza. Mensie, pevnejsie, na zadku su uzsie ako pampers. Viem si predstavit, keby bola baculatejsia, mala suncicky, tak sa do tych nohaviciek nezmesti. Także sa ani necudujem, ze vam tie mensie uz nepasuju.
@alica009 ja sice babylove nedavam. Ale malej som zacala davat plienky od 9kg ked mala asi 7-8kg. Lepsie sedia. Teraz som kupila zn Happy 4+ a su jej male ale vahovo pre nu velkostou nie. Cize ked kupis vacsie na vyskusqnie nic za to nedas a aj tak ich minies ked nie teraz, neskor ano ;)