Ahojte,
mozem sa vas spytat, ake vecicky na oblecenie pre miminka vam vzal manzel do porodnice, ked si prisiel po vas?
Dakujem!
macicek zalezi to od porodnice, niektore davaju kosielky a zavinovacky takze oblecenie potrebujes na posledny den, no a topodla pocasia, myslim ze ortopedicke ti staci az ked si das doma, cize bodycko(kratky alebo dlhy rukav) gatuse-najlepssie tie co maju aj spodok-myslim tie co nie su len po clenky ale su v nich aj nozicky 😅 , popripade ked je chladnejsie tensiu capicku a svetrik,zavinovacka je tiez dobra, ale niektory davaju hned do aotosedacky babo-. tak potom tu zavinovacku do autosedacky alebo podla mna aj obycajnu deku na zakrytie 😉
2 latkove plienky ,
postolky, body
kosielku,
dupacky,
ciapocku,
svetrik,
zavinovacku
deku
macicek - pozeram ze budes rodit v lete a asi pojdes domov autom takze podla mna:
pamperska plienka
bodicko s kratkym rukavom
dupacky alebo polodupacky
svetrik alebo kabatik ak by bolo chladnejsie
ciapocka
autosedacka + deka ( my sme nemali zavinovacku do autosedacky a to sme rodili v zime)
celkovo zavinovacka mi bola na h... - a to som ja blba kupila hned 2 a vrazila do nich kopec penazi ale to zavisi na kazdom - poznam zase vela bab co maju aj 3m babo v zavinovacke 😉
manžel mi priniesol dupačky plienky látkové papierové svetrík košielku perinku deku a ešte aj tašku z kočára Lebo bol december čapičku som zabudla
Baby, dakujem velmi pekne za odpovede. 🙂
pampersku + 2 latkove plienky (kym babo nemá zahojený pupček, tak u nas v nemocke poštolky nedávajú) košielku/bodynko, svetrík, tenkú bavlnenú čiapočku, dupačky a zavinovačku (v lete ti stačí tzv. rychlozavinovačka) no a autosedačka samozrejme, ak pojdete autom .
alififi diky, ja som sa az zacala cudovat, ze tu baby pisu len 2 latkove plienky... Ale vidim, ze este tak 10 pampersiek na den treba 🙂
ja mam pre babo zbalene-pampersky-balicek je tam44ks,2bavlnene plienky,postolkove nohavicky,body,dupacky,ciapocku,lahucky tenky svetrik keby bolo chladno ale myslim si,ze ho potrebovat ani nebudem,zavinovacku,lahku deku a na cestu autosedacku.a este som zbalila 60%lieh na pupcek,vatove tycinky a rychlobezku a pre istotu ale to asi nebudem potrebovat kremík na zadocek.
Ahoj, tak ja idem na planovanu sekciu v pondelok 23 juna a nachystala som si
2 latkove plienky
postolkove nohavicky
bodyno s dlhym rukavom
dupacky
svetrik
ciapocku a perinku