Vaše skúsenosti s fusakom Touragoo z predajne Brendon

jana13579
12. dec 2011

Ahojte 😉..prosím máte niekto tiež zlé skúsenosti s fusakom Touragoo zakúpeným v predajni Brendon? V sobotu sme jeden kúpili..nehovoriac o tom, že už v predajni ma prekvapilo šitie fusakov, že bolo miestami všelijaké ..noo povedala som si, že veď za cenu 28,-EUR a čo je dostupné na trhu za strašné ceny a na jednu zimu..noo, že teda dobre, ale prišli sme domov a zistila som, že šnúrka čo sťahuje časť nad hlavičkou je prešitá a tak sa nedá stiahnuť a manžel bol fusak vymeniť včera za iný...prekontroloval šnúrky..o.k. a dala som ho do pračky na ručné pranie, pretože príšerne smrdel chemicky a fusačik vyberiem a čooo, skoro som odpadla..všetky protišmykové bodky na spodnej strane odlepené a po celom fusaku a celom bubne pračky ☹ a povedala som si..noo super kvalita.., ale tak kašlem na bodky a nechám to tak..vyprášila som fusak od bodiek a a nechala ho na noc sušiť, ale ráno som zistila, že v miestach šitia sa začína vonkajší materiál šuštiak párať a to už bolo na mňa veľa a tak sa chcem spýtať, či máte niekto tento druh fusaku a v pohode, či len ja mám šťastie na ne, alebo
!!!!!!!!!!!!!!! prípadne Vás varovať pred kúpou tohto druhu ☹(((((((((((((((.. !!!!!!!!!!!!!!!!!
nooooooooo ide ma poraziť..ďalšia cesta do BA zo Senca a ešte neviem ako pochodím s reklamáciou ☹...

...........nemáte skúsenosti s reklamáciou v Brendone v BA?

Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď 😉..pomôže 😉

sisaha
12. dec 2011

@jana13579 skusenosti s Brendonom sice nemam, ale riadim sa jednou vecou. Vsetky vacsie veci (rozumej drahsie) chodim kupovat do Rakuska do Viedne. Nielen, že nakupim lacnejsie, ale kvalita sa neda porovnat s tou "nasou". Ak spojis nakup s viacerymi vecami, tak ani neprejazdis...Ja osobne som fusak vo Viedni kupila za 15 eur a bodky drzia doteraz.. Ale teraz k veci. Drzim ti palce, aby si s reklamaciou pochodila. V kazdom pripade, odbit sa nenechaj. Vyrobok musia dat posudit vyrobcovi, ak by ti chceli dokazat, ze si to napr. nespravne prala...

jana13579
autor
12. dec 2011

a kde vo Viedni nakupuješ, to len ak by som pochodila s reklamáciou, alebo pre nabudúce nákupy 😉..ďakujeeem 😉

jana13579
autor
4. jan 2012

nakoniec mi ihneď vrátili peniaze...super prístup

katharrina
10. nov 2013

no tento fusak nikdy viac :( tiež nám odpadli protišmykové bodky a navyše je strašne jemný a začal sa nám trhať v miestach, kde je suchý zips, len preto, že zips sa prilepil o látku, hrôza, takže ideme kupovať nový