Vankúšik na spanie

verronicka
24. jan 2013

Ahojte maminky,
maly ma 9mes. a spinka bez vankusa, ale za poslednu dobu sa vzdy tak prituli k paploniku a da si ho pod seba aj pod hlavicku...asi sa mu tak dobre spinka 🙂 ...no pocula som ze sa nema davat vankus,ako ste na tom vy, davali ste uz takemu malemu dietatku vankus do postielky na spanie? 😉 dakujem

lea641981
25. jan 2013

nie nedavala 🙂

sympa1
25. jan 2013

@verronicka moje deti mali do 3 rokov taky tenulinky placaty vankušik ... ale oni boli obidve take kotulačky ze sa krutili v noci po celej posteli 😀

nelustek
25. jan 2013

Moja malá spava so mnou tak vankúš máme ale tiež sa prehadzuje a v noci už na vankúši neleží..

lujza123
25. jan 2013

@verronicka ma ho cca od 2,5 roka v posteli a zaspava na nom...potom sa poprehadzuje a vankus je zrazu na druhom konci postele....je zabavne ako deti spia
Skus ho opatrne dat mimo ten paplon ked sa ti zda ze lezi moc povykrucany...moja odmalicka ma taky zvyk ze si celu perinu zmuchle na jednu kopu tam si lahne tak ze lezi dole hlavou 😀

ejsistejsi
28. jan 2013

moj do 10 mesiacov spinkal na tenkom a raz mal plny nostek sa mu zle spalo a dychalo skusila som vecsi a odvtedy spi na vyssom sa mu spinka lepsie 🙂 😝