Vankúš z pamäťovej peny pre dieťa

andrea561
5. jan 2016

baby aky mate nazor na konkretne tento vankus pre 3 rocne dieta? mala mi pili stale usi ze chce taky vankus ako ma maminka, tak som nasla detsky, len neviem ci je vhodny pre take male dieta. Do 2 rokov nemala ziadny a teraz ma uplne tenulinky, poradte 🙂
dakujem

leteku
5. jan 2016

My mame tieto vankuse cala rodina a len mne sa na nom dovre spi. Vsetci ostatni ho odlozili a pouzivaju normalne vankuse. Ja ho vsak milujem.

lenkoment
5. jan 2016

@andrea561 ahoj, ten je tuším z jysku, však? naša má 4 roky a berie dospelácky wellpur tatinkovi, tak sa chystame jej kupiť tiež ten detský - ak by nebol o.k. - da sa do 14dni vrátiť - a vezmem jej rovno dospelacky a v najhoršorm prípade jej ho otočím tou nižšou stranou dole. Jeden sme jej už v jysku kupili ale inej značky a museli sme ho vratiť, lebo bol pre nu moc tvrdý. Tiež doteraz mala uplne tenulinky a predtým žiaden.

tomba
5. jan 2016

moja ho má tiež, bude mať tri, je "rozoberateľný", spáva iba na cca 2cm rovnej časti, tú tvarovanú časť som ešte odložila.

csenibaba
6. jan 2016

Nás maly má tento vánkus od rok a pol,septembri mal 3 roky a uvazujem mu aj do skolky kúpit taky isty lebo dost casto nosi svoj "domáci"" vankus do skolky na poobednajsi spáno😉k

allesandra
26. jún 2016

Tieto vankuše z Jysku niesu moc kvalitne. Manžel ho mal a neda sa to porovnať s vankušom na kt.spavam ja ( z pamatovej peny Moore). Preto su ludia potom často sklamaní, treba investovat trosku, najma co sa aj detí týka

fibica
24. feb 2017

@allesandra
Robia sa z tejto peny vankusiky aj premalicke deticky?