Ahojte baby, ak tu tato tema uz bola ospravedlnujem sa, nevedela som dohladat. Mate niektora osobnu skusenost so skladacou vanickou od Twistshakebaby? Pri prvej som mala normalnu vanicku so stojanom ale nechcem si zapratavat kupelnu haraburdami tak mi toto pride prakticke, zlozim a zasuniem pod skrinku..budem vdacna za akukolvek realnu skusenost🙂
@momoftwo Ja ju mam. Mala ma rok a doteraz ju používam. Som veľmi spokojná. Čokoľvek ti napadne sa kľudne pýtaj
@zuzana2299 no parada tesim sa ze sa niekto nasiel😍 ja nemam pracku v kupelni ale v pracovni tak som rozmyslala ze naco tu vanicku polozit, ze ci ked do nej napustim vodu a prenesiem ju napriklad na stol sa mi ta vanicka nerozleti..alebo este na zemi ju polozit v sprchovom kute a tam kupat ma napadlo aj ked to neviem no..
@vev12345 presne za toto ju chcem ze ju len zlozim zasuniem dole pod skrinku a nemam vsade po dome opachy lebo naozaj potom je cely dom len zapratany vsakovakymi babatkovskymi vecami a ja som puntickar lubim ked su veci upratane a nie hore dole😁 a presne na cestovanie to musi byt uplne mega! Len som sa bala ci je kvalitna ci sa nejako nerozleti, nerozlepi alebo co
@momoftwo ja som ju prvé týždne mala normálne na posteli, je dosť stabilná a potom neskor vo vani, tak robím doteraz
@adka0102 aj ja mam priestor na neskladaciu ale ja som chora na detaily a neznasam take velke atrapy, mam doma aj normalnu vanicku aj s tym stojanom este po prvej dcere ale slahla som ju na povalu lebo je to pre mna velky skaredy hatyzak😂 no ten vankusik mne osobne nesedi lebo nevedela som ju na nom tak dobre umyt, zavadzal mi skor, ked som ju otacala a umyvala chrbatik a ani spredu som ju na nom nevedela tak dobre umyt ako by som chcela
Ja som tiez spokojna s vanickou 😊
@zuzana2299 ahoj prosím tá to lehatko ste do akeho veku využili ? Ďakujem
@karla21 fuha ani si nepamatam. Ale nie dlho, potom som ju uz umyvala bez toho.
@momoftwo mne este len teraz prišla a termin mam az v decembri, takze sa neviem vyjadrit. No je pevná, da sa pekne poskladat ale skusenost s nou este nemam