Ahojte babulky. Vedeli by ste mi poradit aka vanicka je najlepsie kupit pre novorodenca? Problem mam v tom ze na byte mame malinku kupelnu a sprchovy kut. Poradili by ste mi? Popripade dali link na stranku??? Dakujem
ked tu tie priestori tak limitujuce, tak treba kupit vedierko na kupanie na tie prve mesiace, co setri priestor a je to pre mnohe deti prijatelnejsie, lebo im to viac pripomina priestor v brusku /vraj/🙂
my kúpeme už 19 mesiacov v takej mini "vaničke", bol to set kôš na prádlo a tento lavór, spolu do seba zapadajú. kôš využívam aj na prádlo, ale keďže takmer každý týždeň cestujeme, balím do neho malého veci, strčíme ho do vaničky, spolu do kočíka a tak do auta. a býva to položené na práčke, tam to nezavadzia
@dompod ja som mala pri prvom kýblik, Tummy Tub, a bola to najlepšia vec na svete🙂 pri druhom tiež určite kúpim, zaberie málo miesta, je to prirodzené pre bábätko, malý ho miloval, do pol roka sa tam máčal🙂
ahojte my máme nafukovaciu vaničku, je to super pretože sa ľahko schová a ľahko aj vytiahne, my ju máme u babičky ako pohotovostnú a je to super vynález. Našli sme ju napr na tejto stránke
http://www.kociky.sk/kupanie/kupanie/vane/nafuk...
celkom malu a spratnu vanicku maju v ikei. Nestoji ani majland. Alebo vedierko kupacie. My sme vanicku vyuzili tak 6 tyzdnov. Potom sme presli na klasicku vanu.
@dompod ahoj niekde na nete som nasla uz aj takr nafukovacie vanicky asicpresne pre pripad maleho priestoru v domacnosti. Skus pogooglit a urcite nieco najdes. Alebo potom existuju este kupacie vedra tie najdes skorocna kazdom detskom eshope. Urcite je to skladnejsie ako velka vanicka.