Vanička alebo shnuggle vedierko

20. dec 2021

Poraďte ako kupete svoje detičky 2-3 mesačne? V obyčajnej vanicke tak, že jednou rukou ho držíte po hlavou a za ramienko a druhou oplachujete, alebo už používate to sedacie vedierko? Ak vedierko,je to ok že je také malé bábo v sede? Ja moju držím v klasickej vanicke a kúpeme každý večer, ale už mám fest preťaženu ruku a bojím sa že sa mi už taká väčšia vysmykne

pribinak
20. dec 2021

Veď ho poloz na lehátko take do vaničky, babo si polezi, pokope nožičkami a bude super hajat

lilly2303
20. dec 2021

Vo vanicke a mám ho na lehatku

simona92101
20. dec 2021

Pokial nesedela,kupali sme vo vanicke a vnej lezala na lehatku(take látkové).az ked sedela,mala snuggle vedierko,ale dlho nam nevydrzalo lebo z toho vyliezala.

katrin69
20. dec 2021

Kúpala som vo vaničke bez podložky. Viem, tá boľavá ruka je strašné, ale prejde to... A o to, že sa vám vyšmykne, sa báť nemusíte. Je to materský "extra rýchly" reflex. To dieťa proste nikdy nepustíte, ani keby vám hlava padala nad vaničkou... Nemusíte sa báť 😉

marianarem
20. dec 2021

My sme mali asi od 1m vedierko, lebo pri kupani na lezato vzdy plakal. Vo vedierku bol spokojny. On ta. vyslovene nesedel, bol v takom klbku, ale vo vode praveze ani sed nevadi, lebo voda podstatne znizuje zataz na chrbticu. Bol ponoreny az po krk. No ale zmestil sa tam len do takych 7m.

de_zi
20. dec 2021

Vo vedierku cca od 4 mes. Dovtedy vo vaničke, a keď bola ťažká, tak so mnou vo vani. Muž mi ju vždy podal a potom vytiahol. Kupovala som aj to látkové lehátko, ale neskoro, už jej bolo malé. 🙂

kacena4
20. dec 2021

ved ju poloz do vanicky na dno daj len tolko vody aby mala po uska a mas volne obe ruky vzdu som tak kupavala

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evica17
20. dec 2021

@kacena4 my sme tiez tak kupali. Na zaciatku drzali, lebo muz daval vela vody, a zbytocne. Potom som vodu ja chystala a muz kupal a on si ho polozil a bolo to najlepsie, kupal s atak dlho, aj otocit vo vanicke sa vedel na brusko bez toho aby si hlavu ponoril.

ninah1486
11. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my sme investovali do vaničky od babypatent, ale neľutujem, malý je v nej kľudný, navyše to má v sebe váhu aj teplomer

beahavala
14. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja mám vaničku ale inú značku