Ahojte. Pomaly zaciname kupovat vybavicku pre babatko a mame problem. Kupili sme postielku , ktoru strasne citit , myslim, ze za lakom. ☹ vetra sa uz asi mesiac, no nepomohlo. ☹ neviem, ci sa to da odstranit, urcite ak sa to nezmeni, nedam tam babatko spat.. ☹ da sa to niecim odstranit?
skus ju poumyvat sanytolom a natriet diavou
@janapiestany Diana je chémia ako hrom
@janapiestany diava, nie Diana, mobil si pise co chce
Veru,diava je esto k tomu mastna. Ak je nova, ja by som ju natrela tym lakom co je na detsky nabytok, aj dve vrstvy. My sme staru postielku natierali farbou a tiez smrdela, ale ked som ju nalakovala a vyschlo to,uz to bolo ok.
Tiež som za to zošmigľovať starý náter, a dať nový - v predajniach s farbami majú špeciálne laky vhodné pre bábätká. To máte za jedno poobedie hotové 🙂
Super, skusim pozriet ten lak.. dufam, ze to pomoze.. jaaj, to mam za to, ze som sa tesila, jak vsetko stihneme zariadit 🙄😊
Ja by som asi dala dole ten náter čo tam je teraz a natrela to špeciálnou farbou na takýto nábytok
Tiež by som dala povodny nater dolu, natrela nanovo. Vsak bábo ju potom bude často olizovat, hryzkat atď...
Tiež sme pred týždňom vybalili, 2-3 dni bolo cítiť za drevom a pretreli sme ju pri skladaní detskými utierkami.
Kde ste ju kupovali? Nie je niekde v návode alebo v papieroch napísané akú má povrchovú úpravu?