Ahojte. Aky prasok pouzivate pre babetka? Ja som chcela kupit Dreft baby sensitive a nikde ho neviem zohnat. Na internete mi vypisuje ze predaj skoncil. Poradte dobry prasok ktory vyperie skvrny aj pekne vonia. Dakujem
Kupovala som Lovelu, avivaz ziadnu. Mam rada prirodzenu vonu babatka
no kedze je to tvoje prve tak kup nejaky ten norit pre deti alebo podobne specialne, neboj sa u druheho a dalsich deti ta to prejde a budes pouzivat ten co pouzivas normalne a mozno aj dve prve varky operies osamote ale potom ta to prejde a buds to buchat s ostatnymi vecami a hotovo - ale uznavam ze pri prvej dcere ma to drzalo dlhsie. a samo bez avivaze.
Persil sensitive som pouzivala.treraz co mi ostal prasok tak som ho zmiesala s klasickym.uvidim co to spravi ci maly bude mat nejaku reakciu.ak nie tak s detskym praskom sme skoncili🙂 lebo mame uz skoro 7,5 mesiaca
Urcite bez avivaze. Ja pouzivam gel Lovelu alebo castejsie Batola - to mi krajsie vonia 🙂
Ja som rok a pol prala v persile pre deti, tusim sensitive to je 🙂 a bez avivaze do 9 meseiacov 🙂
A to s avivážou som netušila a používam ekoaviváž (ecover alebo feel eco) rovnako ako pri prvorodenom, tak aj teraz pri dvojke. Ale napr. na čierne dávam namiesto aviváže ocot, resp. plienky na 40 °C a Sanytol tekutý (plienky sa totiž s avivážou nemajú prať, tie moderné látkovky).
Tekuty persil sensitive, bez avivaze... ten persil krasne vonia 🙂
Dalli med prací prášok pre alergikov a astmatikov
Chcela by som dať do pozornosti všetkým maminám, ktoré hľadajú vhodný prací prostriedok nielen pre svoje detičky trpiace nejakou alergiou, kožnými problémami alebo astmou. Jedná sa o nemecký produkt, vyvinutý spoločne s prestížnou nemeckou asociáciou daab, ktorá sa zaoberá liečbou alergií a astmy. Dalli med dostupný v dvoch variantách, buď ako tekutý gel alebo prášok. Dalli med je celkom bez parfémov, farbiacich prísad a konzervantov. Na Slovensku ho predáva spoločnosť for event, s.r.o., ktorá má svoju kamennú predajňu v Žiline na Predmestskej ulici č.66, oproti Kotve, od konca júna 2015 aj prostredníctvon e-shopu na stránke www.forevent.eu www.dalli.sk
Ahoj, používam Bupi, alebo Batoľa a periem v tom pre celú rodinu. Bupi má viac neutrálnu vôňu. Na škvrny sa mi osvedčil jednoduchý postup: každú čo najskôr preprať mydlom, používam žlčové.