V čom prať detské uteráky?

marrya
14. okt 2014

Ahojte baby pls radu v com prat uteraky detske aj normalne aby boli makucke a neboli tvrde....nezehlim z casovych dovodov takze.... 🙂 dakujem
kazda rada potesi

stanislavao
14. okt 2014

@marrya detske vecicky by sa mali zehlit. aj kvoli zniceniu bakterii. pokial periete len na 40 stupnov, tak mikroby to nezabije. zehlenie je potrebne z hygienickych dovodov.

siska53
14. okt 2014

@marrya ja som do roku a pol zehlila vsetko vratane pancusiek a ponoziek. Uteraky periem na 60 a normalne detsky prasok a pridavam na radu maminy aj ocot,vraj ten to zmakci.. Po roku a pol som postupne ustupovala zo zehlenia vsetkeho..uteraky teraz uz nezehlim nikomu. Mala uz ma 2,5r.

marrya
autor
14. okt 2014

🙂 dakujem 🙂

marrya
autor
14. okt 2014

@stanislavao a vyse uteraky su po vyprati makucke 🙂 ja mam dcerku ona ma skoro 4 roky uz

katrinka8
14. okt 2014

@stanislavao - uteráky by sa nemali žehliť, pretože žehlením sa ničí vlákno 😉

simca06022011
14. okt 2014

periem persil + aviváž... práčku uterákmi plniť iba do polky. Ja ich aj žehlím,ale nebolo to treba...

katarinamarkova
14. okt 2014

@marrya treba poprosit manzela o susicku 🙂 makkucke teplucke, netreba zehlit, vyzehlia sa pocas susenia same aj bakterialne aj esteticky.
viem, ze nie vsade to ide :( dopriala by som vsetkym....

siska53
14. okt 2014

@katarinamarkova to je dobry napad..tiez mi to vrta v hlave..len kde ju dat? Ale zas susice v izbach,to tiez nie je bohvieco v zime...a vonku to vlastne neschne...

katarinamarkova
14. okt 2014

@siska53 ja som tiez obetovala miesto v kupelni :( ale som rada 🙂)) my mame taku tu nadrzkovu, takze nebolo treba riesit odtok ako pri pracke, tu hodis hockde kde je zastrcka.
ved to s tym schnutim nas pohlo k susicke.....najlepsie ked bol maly chory a v zime pogrckal napr. postielku :( no susili sme tri dni....len najlepsie bolo, ze medzitym to spravil este 4krat, tak to u nas vyzeralo tyzden ako v pracovni obliecky a vankuse sa susili vsade 🙂