Ahojte mamicky, pomaly sa chystam na prichod d ruheho drobceka . Periem veci po malej aj bavlnene plienky. Predtym som na to pouzivala prasok z Dedra.cz, no uz nemam moznost objednat si ho opat. Kupila som persil sensitive s takym babom a maminou na obale. Myslite ze je vhodny?Detsky prasok je u nas katastrofa zohnat. Vobec ho u nas nemaju a mesto mam dost daleko :/ Prali ste niektora v tomto prasku?
@142230919213 Pri prvom dietati som prala v extra prasku pre babatka, len jej oblecenie samotne na vysokej teplote plus vsetko zehlila. Pri druhom som tiez prala extra v prasku pre babatka jeho veci samostatne, akurat som vzdala zehlenie, a pri tretom - prala vsetko dokopy, v obycajnom, ziadnom extra prasku, a vsetko spolu aj s dospelymi vecami a prestala som zehlit takmer uplne. Tot moja skusenost - a prve dve deti su alergici a treti vobec... Nehovorim, ze je to praskom, ale tot moja skusenost... Vela veci ohladom babatiek je marketingovy tah... Jedine co nepouzivam vobec ,je avivaz - sice mi pradlo nejak extra nevonia, ale zato minimalizujem chemiu ako sa da.
To iste - co sa tyka kupania - odmalicka ich kupem len v cistej vode, maximalne s pridanim nejakeho olejceka...
@jaja1979 Asi na tom nieco bude, ked prvi dvaja su alergici a treti nie 🙂 Teda ja si to tiez tak myslim, len moj manzel chce mat vsetko podla tabulky :D co sa deti tyka :D
ja periem persilom sensitive pre celu rodinu alebo arielom sensitive. Prve vecicky som prala extra a aj som ich ozehlila, zehlit uz po narodeni nebudem, prat extra este mozno chvilku, pripadne oddelovat nase dospelacke spodne pradlo od miminkovskych, ale nejak vazne to neprezivam
@142230919213 ja som pri oboch deťoch používala prášok Persil Sensitiv a k tomu aviváž Silan sensitiv s mandľovým mliekom - pracia schopnosť OK, vôňa neutrálna - bola som spokojná. Na čerstvé fľaky od príkrmov som dávala čo najskôr po zašpinení klasický Vanish a fľaky sa krásne vyprali (mrkva, ovocie...).
Pri druhom som kúpila tekutý Dreft sensitiv - ale vadila mi dosť výrazná vôňa.
najlepšie nejaký eko prací prostriedok - čím menej chémie, tým lepšie, nie?
Persil sensitive som pouzivala pri dcerke, ale az ked bola starsia - cca od roka, dovtedy len Lovelu prasok. Malému syncekovi periem len v geloch - Oli Batola alebo Lovela. Ak nemate nejake ekzemy v rodine, tak by mohol ten Persil byt ok. My mame, takze som viac opatrna. Avivaz ale radsej nepouzivaj.
my pouzivame lovelu
Lovela
@142230919213 pre mňa je naj persil sensitive gel.a teraz sa dá na stránke drogerka.sk je to tušim objednať rakúsky za 10 eur veľký
@142230919213 v pracke :D Periem spolu s "dospelackymi" a praci prostriedok dla toho, ktory maju za lepsiu cenu.
iba v Lovele bez avivaze
ja som prvej dcerke prala v dreft sensitive a teraz pri druhom budem normalne s nasimi vecami v persile alebo ariele ako stale.
lovela. ta sa nam osvedcila. v tescu maju obcas aj akciu, da sa kupit za lepsiu cenu.
Lovela a Bupi. Bez aviváže.
Ahojko...ja som pre obe moje deticky prala len v persile sensitiv...odporucam...pekny den