V čom periete novorodencovi?

142230919213
1. okt 2015

Ahojte mamicky, pomaly sa chystam na prichod d ruheho drobceka . Periem veci po malej aj bavlnene plienky. Predtym som na to pouzivala prasok z Dedra.cz, no uz nemam moznost objednat si ho opat. Kupila som persil sensitive s takym babom a maminou na obale. Myslite ze je vhodny?Detsky prasok je u nas katastrofa zohnat. Vobec ho u nas nemaju a mesto mam dost daleko :/ Prali ste niektora v tomto prasku?

jojka17
1. okt 2015

Ahojko...ja som pre obe moje deticky prala len v persile sensitiv...odporucam...pekny den

jaja1979
1. okt 2015

@142230919213 Pri prvom dietati som prala v extra prasku pre babatka, len jej oblecenie samotne na vysokej teplote plus vsetko zehlila. Pri druhom som tiez prala extra v prasku pre babatka jeho veci samostatne, akurat som vzdala zehlenie, a pri tretom - prala vsetko dokopy, v obycajnom, ziadnom extra prasku, a vsetko spolu aj s dospelymi vecami a prestala som zehlit takmer uplne. Tot moja skusenost - a prve dve deti su alergici a treti vobec... Nehovorim, ze je to praskom, ale tot moja skusenost... Vela veci ohladom babatiek je marketingovy tah... Jedine co nepouzivam vobec ,je avivaz - sice mi pradlo nejak extra nevonia, ale zato minimalizujem chemiu ako sa da.
To iste - co sa tyka kupania - odmalicka ich kupem len v cistej vode, maximalne s pridanim nejakeho olejceka...

142230919213
autor
1. okt 2015

@jaja1979 Asi na tom nieco bude, ked prvi dvaja su alergici a treti nie 🙂 Teda ja si to tiez tak myslim, len moj manzel chce mat vsetko podla tabulky :D co sa deti tyka :D

gretocka
1. okt 2015

ja periem persilom sensitive pre celu rodinu alebo arielom sensitive. Prve vecicky som prala extra a aj som ich ozehlila, zehlit uz po narodeni nebudem, prat extra este mozno chvilku, pripadne oddelovat nase dospelacke spodne pradlo od miminkovskych, ale nejak vazne to neprezivam

darina1952
1. okt 2015

@142230919213 ja som pri oboch deťoch používala prášok Persil Sensitiv a k tomu aviváž Silan sensitiv s mandľovým mliekom - pracia schopnosť OK, vôňa neutrálna - bola som spokojná. Na čerstvé fľaky od príkrmov som dávala čo najskôr po zašpinení klasický Vanish a fľaky sa krásne vyprali (mrkva, ovocie...).
Pri druhom som kúpila tekutý Dreft sensitiv - ale vadila mi dosť výrazná vôňa.

salomuska
1. okt 2015

najlepšie nejaký eko prací prostriedok - čím menej chémie, tým lepšie, nie?

seahorse27
1. okt 2015

Persil sensitive som pouzivala pri dcerke, ale az ked bola starsia - cca od roka, dovtedy len Lovelu prasok. Malému syncekovi periem len v geloch - Oli Batola alebo Lovela. Ak nemate nejake ekzemy v rodine, tak by mohol ten Persil byt ok. My mame, takze som viac opatrna. Avivaz ale radsej nepouzivaj.

zdena12345
1. okt 2015

my pouzivame lovelu

petkovadanuska23
1. okt 2015

Lovela

ivet1371
2. okt 2015

@142230919213 pre mňa je naj persil sensitive gel.a teraz sa dá na stránke drogerka.sk je to tušim objednať rakúsky za 10 eur veľký

maslenka47
2. okt 2015

@142230919213 v pracke :D Periem spolu s "dospelackymi" a praci prostriedok dla toho, ktory maju za lepsiu cenu.

bonnie1
2. okt 2015

iba v Lovele bez avivaze

marianna2468
2. okt 2015

ja som prvej dcerke prala v dreft sensitive a teraz pri druhom budem normalne s nasimi vecami v persile alebo ariele ako stale.

modrofuzik11
2. okt 2015

lovela. ta sa nam osvedcila. v tescu maju obcas aj akciu, da sa kupit za lepsiu cenu.

lorela
2. okt 2015

Lovela a Bupi. Bez aviváže.