UVC sterilizátor na detské vecičky

mia3011
20. apr 2023

Ahojte maminky. Je tu niekto kto má UVC STERILIZÁTOR a používa ho namiesto parného na detské vecičky? Cumle, flaše, oblečko, hračky a pod?

kacena4
20. apr 2023

to aj oblecenie chces sterilizovat??naco? ved dieta potrebuje prist do kontaktu s bacilami a vytvorit si imunitu

mia3011
autor
20. apr 2023

@kacena4 nechcem len sa pytam na nazor lebo som natrafila aj na taky sterilizator a neviem pre ktory sa rozhodnut 😁 parny napr philips vyuzijem len cisto pre babo flase cumliky ale tento uvc by som vyuzila aj v buducnosti na kozmeticke veci napr na taku manikuru (noznice pinzety atd) tak ci ma niekto skusenost aj s tymto uvc ze ho pouzil na detske veci (flase cumliky hracky a pod). Viem ze niektore maminky prehanaju a sterilizator im bezi kazdy den (co moj priprad nebude) ale pre istotu jeden chcem mat ak by som naaahodou musela dokrmovat tak aspon na tie flase a cumle byt pripavena 🙂 a prave preto ze neviem ci ho budem potrebovat na detske veci ma zaujima nazor na uvc niekoho kto ho aj ma 🙂

dadis
20. apr 2023

@mia3011 Neukupuj dopredu ani jeden. Mozno ho vobec nebudes potrebovat. Ked ho budes potrebovat, jednoducho kupis. A kym ho dorucia, vyvaris v hrnci s vriacou vodou.

mia3011
autor
20. apr 2023

@dadis nekupujem len sa pytam na nazor aby som vedela v pripade potreby pre ktory sa rozhodnut. Ci ten parny alebo ten s tym uvc svetlom. Ci to svetlo je ok na detske veci alebo nie. Pozerala som aj videa na yt tak ho pouzili aj na detske veci len ci to je “neskodne”. Ak ano tak by som bola za to uvc nech to vyuzijem aj v buducnosti na ine veci len ako na detske flasky ci cumle 🙂