Unuo nohavice pre detičky

suikatka1
27. okt 2020

Babulky ktoré máte pre detičky unuo nohavice viete mi poradiť?
Teraz sme malej kúpili a úprimne možno znie smiešne táto otázka ale mám jej dat pod to legíny alebo pančušky?Alebo netreba a stačia len ponožky?
Myslím teraz pri takýchto počasiach.
Ďakujem😘

ruzasipova
27. okt 2020

@suikatka1 A mate tie so zateplenim softshelom alebo bez?
Poviem za seba, vzdy kupujem taketo nohavice so zateplenim, ak je mierna zima, dieta mi v tom vydrzi celu zimu. Ked som ich davala dcere do skolky, dala som jej pod to leginky. Takze ked sli
von a na cestu do a zo skolky ich mala s leginami. Syn ma rok a pol a som s nim doma, takze zatial som mu ich neobliekla, pride mi na ne teplo.
Ale standardne tieto nohavice obliekam na nieco (leginy, pancuchy), ked je pod 5 stupnov.

suikatka1
autor
27. okt 2020

@ruzasipova máme tieto BATOĽACIE SOFTSHELLOVÉ NOHAVICE S FLEECOM a dcérka má rok a pol. Mame prvý dieťa a úprimne stále sa bojím či jej nebude zima, a chodíme teraz do lesa a mame na doma legínky a potom na vonok rifle a overal tak preto som kúpila unuo nohavice aby som jej nemusela stále dávať rifle lebo zateplene legíny som nenašla. Tak môžme povedať ze zatiaľ nemám jej podto dávat legínky?

suikatka1
autor
27. okt 2020
soldi
27. okt 2020

@suikatka1 treba vzdy pod flis nieco bavlnene, lebo sa v tom bude potit a bude ju to steklit. tenke leginky stacia

mint_blossom
27. okt 2020

@suikatka1 Ja ich davam na teplaky/leginy, hlavne v tomto pocasi, ked prsi a fuka. Do skolky tiez na teplaky. Ked sa viac ochladi, davam rovnako zateplene na teplaky. Pride mi to lepsie ako davat teplaky a pancuchy aby sa v tom musel parit cely den.

patka06
27. okt 2020

pod takéto nohavice treba ešte obliecť tenké bavlnené leginy, je to materiál nepríjemný na holé nohy. v momentálnom počasí, by to bolo ale priveľa oblečenia a zbytočne by sa potila, takže by som ich odložila na neskôr

suikatka1
autor
27. okt 2020

Ďakujem baby veľmi pekne, že ste mi poradili😘