Babulky ktoré máte pre detičky unuo nohavice viete mi poradiť?
Teraz sme malej kúpili a úprimne možno znie smiešne táto otázka ale mám jej dat pod to legíny alebo pančušky?Alebo netreba a stačia len ponožky?
Myslím teraz pri takýchto počasiach.
Ďakujem😘
@ruzasipova máme tieto BATOĽACIE SOFTSHELLOVÉ NOHAVICE S FLEECOM a dcérka má rok a pol. Mame prvý dieťa a úprimne stále sa bojím či jej nebude zima, a chodíme teraz do lesa a mame na doma legínky a potom na vonok rifle a overal tak preto som kúpila unuo nohavice aby som jej nemusela stále dávať rifle lebo zateplene legíny som nenašla. Tak môžme povedať ze zatiaľ nemám jej podto dávat legínky?
@suikatka1 Ja ich davam na teplaky/leginy, hlavne v tomto pocasi, ked prsi a fuka. Do skolky tiez na teplaky. Ked sa viac ochladi, davam rovnako zateplene na teplaky. Pride mi to lepsie ako davat teplaky a pancuchy aby sa v tom musel parit cely den.
pod takéto nohavice treba ešte obliecť tenké bavlnené leginy, je to materiál nepríjemný na holé nohy. v momentálnom počasí, by to bolo ale priveľa oblečenia a zbytočne by sa potila, takže by som ich odložila na neskôr
Ďakujem baby veľmi pekne, že ste mi poradili😘
@suikatka1 A mate tie so zateplenim softshelom alebo bez?
Poviem za seba, vzdy kupujem taketo nohavice so zateplenim, ak je mierna zima, dieta mi v tom vydrzi celu zimu. Ked som ich davala dcere do skolky, dala som jej pod to leginky. Takze ked sli
von a na cestu do a zo skolky ich mala s leginami. Syn ma rok a pol a som s nim doma, takze zatial som mu ich neobliekla, pride mi na ne teplo.
Ale standardne tieto nohavice obliekam na nieco (leginy, pancuchy), ked je pod 5 stupnov.