Ulitka na zavinovanie detičiek

keira
24. mar 2012

na zavinovanie deti 🙂

zvedavamt
24. mar 2012

totok? http://www.ulitka.sk/fotogaleria-ulitiek/
Takto balia deti v Grecku uz v prodnici. BOLA SOM TAM SO SEGROU RODIT UZ 2X.
Deticky nedavju do prinky ako u nas,ale ho natesno zabalia do takej tenkej decky - bavlnenej,frote,podla teploty.
Maju to len po pliecka,vyzeraju ako kuklicky. Najprv nezvyk,taky sulok drzat na rukach,ale potom to uz slo. aspon sa dieta nevybalovalo podchvilou,ak to malo uviazane poriadne. Mala sa mi vytahovala len par dnova zo zavinovacky,ani sestricky v porodnici jej neudrzali rucicky dnu. 🙂

keira
autor
25. mar 2012

@zvedavamt hej, totok 🙂

elys
14. máj 2012

Dnes som si objednala ulitku, odporucila mi ju suseda. Som zvedava, ako bude malinky spinkat. Skoda, ze tu nie je viac popisaneho od maminiek, ako su spokojne.

majkushka
18. máj 2012

@elys kamaratke som ju kupovala ked mala mala dva týždne bola strašne nepokojna v noci , vyskušala a nedala dopustit do troch mesiacov v nej buvala pekne , nebudila sa ručičkami nestrhavala sa ani nič proste super noci

tea333
18. máj 2012

vyzera to ako alternativa zavinovacej deky. myslim, ze zavinovanie je fajn 🙂

elys
18. máj 2012

@majkushka jej, tak to som rada. uz druha maminka co si pochvaluje 🙂

blumka
18. máj 2012

ja som mala pri mladsej dcere tzv. zazracnu zavinovacku od Red castle..je to skoro take iste ako tie ulitky co je tu link...spala v nej do 10. mesiacov a nedokazala sa z nej vyhrabat ani vtedy. Bez nej spala velmi nepokojne, s nou omnoho lepsie a aj dlhsie 😉

majkushka
18. máj 2012

@elys aj mi ju mame už nachystanu 🙂 🙂 🙂 🙂

jerryjanka
18. máj 2012

akurat dražím pre druhe dietko, moja prva nechcela byť ani za svet zabalena s ručkami, ale su deti ktorym to vyhovuje.

elys
18. máj 2012

@majkushka a mas tu klasicku ulitku alebo perinkovu ulitku? ja som kupila tu perinkovu, nejak som si netrufla take male mimco balit do makkeho

petka2284
21. máj 2012

Ahojte dievčatá, tak ja musím napísať svoju skúsenosť s ulitkou. Mám ju od kamarátky, ktorá si ju síce kúpila, ale jej maličká rúčky zázrakom vytiahla aj tak a nechcela byť v ulitke ani za svet. Tak sa ulitka dostala k nám. Dcérka má 2 mesiace a ulitka je skutočný zázrak. Naša maličká vždy keď sa začala budiť mávala rukami a bila sa po tváričke, čo ju samozrejme hnevalo a začala plakať. Ale v ulitke spinká a akoby mávnutím zázračného prútika sa budí len raz v noci na papkanie. Bála som sa ako bude reagovať, keď sa zobudí a zistí, že nemôže mávať rúčkami, ale k môjmu údivu len zamrngá, že chce papkať a je neskutočne kľudná. Ulitku jej dávam aj cez deň nba dopoludňajší a popoludňajší spánok, ktorý bežne trval pol hodinku až hodinku. Teraz si pospí dve hodinky doobeda, a aj tri poobede. Čiže sme spokojní všetci a odmenou je nám môj kvlitný spánok a kľudné a spokojné bábätko🙂 Vrelo odporúčam www.ulitka.sk

nibiru
21. máj 2012

baby tak neuverite ale ja som vola v sekaci mali ju novu nakoniec vo vypredaji uz za 50centou ja som vobec netusila na čo to je lamentovala som ako sa do toho može dieta zabalit 😀 😀 😀 😀 nakoniec som to dala naspat ...pekne som ju mohla kupit. 🙄 ja som malu balila do berinky ale nakolko bolo letne dieta toto by bolo super.

perla100
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bety04
6. jún 2012

tak mne ma dnes ulitka prist postou, tak sa tesim na vecer ako malu zaviniem, potom dam vediet

keira
autor
22. jún 2012

@perla100 a balite aj rucickY? moje babo ich tam nejak nechce mat .. ma potom zmysel ta ulitka?

keira
autor
22. jún 2012

@petka2284 no a moje si tie rucicky vzdy vytiahne .. mam ist na to silou? 😀

petka2284
22. jún 2012

Treba rucky zabalit.....mojej Izabelke to nevadilo a dala si ich zbalit bez problemov.....mozu sa balit priamo vedla telicka alebo s pastickami na hrudnicku. Aj tak sa da. Netreba balit silou. Skor tak akoby to bolo prijemne aj nam😨) Pridam este skusenost, ze netreba deti velmi obliekat pod ulitku, lebo tym, ze je v nej dieta zabalene napevno tak je v nej teplo. Nasa bola v pyzamku s dlhymi rukavkami a nozkami dost horuca, ked som ju rozbalila, tak odvtedy jej davam len bodicko skratkym rukavom. Ale je to individualne....ako som pisala vyssie. kamoskyna mala vytiahla rucky za kazdu cenu. Ak sa ale dieta pri baleni rozculuje a nejde utisit ani po zabaleni, mozno nema zmysel to nejako nutit. Drzim palce maminy🙂

petka2284
22. jún 2012

@keira ešte jedna rada.....maličku som do ulitky balila až tesne pred spinkanim. Teda ked uz bola po kupkani, papani a bola vyslovene v polospanku, tak nemala ani nejako silu vzdorovat....skús aj to. Trošku skús bábätko uspať a keď bude driemkať, tak šup s ním do ulitky🙂) A daj vedieť, či to zabralo🙂

guedaluz
5. sep 2012

@bety04 No ako sa osvedcila ulitka?

dejnas
5. sep 2012

my sme ulitky nemali.. dcérke som rúčky na spánok balila normálne do perinky, ona to proste zbožňovala, keď už bola unavená, prebalili sme plienočku a sama si uložila rúčky vedľa telíčka, my sme ju uviazali a spokojne spinkala... takto spávala asi do 6 mesiacov, nožičky jej už zo zavinovačky trčali, ale ručičky museli byť zviazané 🙂
u synčeka sme sa tiež pokúšali "kukliť", no nedalo sa... hneval sa, nepáčilo sa mu to... on sa už v pôrodnici dokázal "vyslobodiť" a to setričky inak profi viazali 😀

bety04
10. sep 2012

@guedaluz ulitka sa osvedcila, no ako 3 mesacna uz zacala malicka lepsie spinkavat aj bez nej, zacala spavat na boku, teraz uz iba na brusku. Ale v zaciatkoch nam to velmi pomohlo, oplatilo sa mi to kupit, dlho sme mali problem s rucickami, stale s nimi metala, dokonca ked som este o ulitke nevedela, tak som chodila s malou spat aj ja, vtedy este spavala s nami v posteli, chytila som jej jemne rucicky aby nesermovala tolko a ona zaspala, podla toho som vedela, ze potrebuje este zavinut. Ak budem mat niekedy dalsie babo, zavinovacku dlho neodlozim z porodnice 🙂

hela_tn
21. sep 2012

@perla100 prosím ta, a ako sa vola ta pani co to sije?dakujem

perla100
Odpoveď bola odstránená
Zobraz