Tričko Minecraft

andruska80
4. okt 2014

Kočky, prosím vás, neviete mi poradiť kde by som kúpila tričko, prípadne iné oblečenie s motívom Minecraft? Syn je do toho zbláznený, našla som jeden eshop, ale tričko aj s pošt. vychádza takmer 25e, to sa mi zdá veru dosť. Neviete mi poradiť, kde by som kúpila lacnejšie, ale zas aby to nebol nejaký šmejd?

mawka
4. okt 2014

ahoj, ja som zaciatkom roka objavila v Tescu pri FF veciach za 10e, skoro som si od radosti cvrkla 😀 A drzi aj farbu aj tvar. Bolo to vo velkom tescu. skus si odsledovat. tiez sa mi nechcelo vyvalit tolko eur z e-shopu. a nas maly miluje minecraft. teraz mu budem davat robit rortu minecraftovu. moje nervy 😀 v lete snival o m. skolskom batohu, to som nevedela zohnat a potom online bol za vyse 100 e, tak to nie veru. to je palka za jeden obycajny batoh.

andruska80
autor
4. okt 2014

vidíš, to ma ani nenapadlo, inak neviem, čo je na tom také drahé, kukám aj zahr. stránky a tiež to nie je o veľa lacnejšie, napr. ponožky 12e, peňaženka taká obyčajná skoro 30e 😒 . tiež si tí naši chalani mohli nájsť nejakú lacnejšiu srdcovku 😀

mawka
4. okt 2014

@andruska80 najlepsie, ked mi maly nadsene ukazuje, co tam vytvoril a ja kukam a vidim len kvantum kociek 😀 fakt sa to zle zhana. je to oblubena hra, tym padom znacka je draha. az prehnane draha. este skus na aliexprese. ja som tam videla zopar veci, ale to az na vianoce budem riesit. teda koncom oktobra, aby to stihlo prist do vianoc.

saskarisko
4. okt 2014

@andruska80 - v ZA v Brlohu

andruska80
autor
4. okt 2014

@mawka aliexpress akurát kukám, niečo by sa dalo vybrať...
@saskarisko a to vôbec nepoznám, musím vygoogliť, kde to vôbec nájdem...
a ďakujem kočky 😉

mawka
4. okt 2014

@andruska80 kukam aj ja brloh, ale ceny triciek minc. stale niekde 19 e a plus posta, takze malo to neni. nas maly frci na minecrafte, simpsonovcoch, call of duty a avengers, no dovidenia. same kraviny. boooze, kde su tie casy, ked sme zbierali zuvacky ci pohladnice alebo prazdne plechovky 😅 😅

janca704
4. nov 2014

@andruska80 nasla si nieco na aliexprese? Tiez doma nepocuvame o inom ako o minecrafte 😝

luciaw1984
15. apr 2015

@andruska80 na progamingshop.sk ale su to drahe

silica
15. apr 2015

http://www.gameexpres.sk/ ja som objednavala synovcovi odtialto

minakat
9. apr 2016

zienky najlepsie a najlacnejsie mate na stranke home...ja som si to stiahla ako apku do mobilu a tam su mikiny tricka a ruksaky minecraft aj za 10€ o polovicu a aj viac lacnejsie..odporucam 🙂

brusko23
12. apr 2016

@minakat mozem ta poprosit o presnu webovu adresu tej stranky home?Neviem to najst na nete,dik moc )

minakat
12. apr 2016

no na internete vam neviem povedat ale ja som si to stihla z obchod play....ale videla som to aj na fb ked si date hladat...

skvelo
13. dec 2017

Žienky, ak by ste mali záujem ja mam v ponuke neake Minecraft veci. Nosene tričena sa mi už predali všetky. Synátor má tiež rád túto hru, ale pravdupovediac aj ja 😉