Ahojte, čakám tretie dieťatko, môj problém je jednoduchý, ako napracem do Škoda Octavia 3 ,tri detské autosedačky. Podsedaky ešte nemôžme a dať jedno dieťa dopredu? NIKDY!!!! Prosím nepíšte mi rady typu "vymeniť auto". Ďakujem za každú rozumnú odpoveď.
@garajova01 mali sme ten istý problém, máme škodu Rapid a do tej sa v pohode dajú dať tri sedacky. Na nete som to našla, že je len nejako 20 typov áut do ktorých môžeš dať tri sedacky. Zadal si do Google tri sedacky v aute a vyhodí ti v akých akutach sa to dá. Môj otec ma staršiu oktaviu a tam síce natesno, ale vošli tiez
My sme riešili ten istý problém, no manžel to vyriešil kúpou sharana s integrovanými sedackami...Raz mi známa spomínala, že by mali byť na trhu aj sedačky trocha ušie, aby sa vmestili aj tri do auta. Ja som to neoverovala, keďže manžel to vyriešil, tak ako to vyriešil. Ale jedny známy majú trojicky a škodu octaviu. A pomestili sa v pohode
@lulu369 a nevieš aký presne typ octavie majú?a aké sedačky?som čítala, že na americkom trhu su nejake uzucke malé sedačky, ktoré by sa mohli zmestiť tri.
@garajova01 vpredu ked das kvalitnu protismernu sedacku a vypnes airbag tak to nie je nebezpecne (za predpokladu ze vodic ma dobry vyhlad)
uzke su tiez napr. britax two way elite
@garajova01 majú combik, ale presne neviem aký tym. Čo sa týka tých sedacie, tak to absolútne netuším, len viem, že mi to niekto spomínal a ak si dobre pamätám, tak aj títo zmany co majú trojicky, ich majú
@garajova01 nechapem aku pomoc cakas, ked dopredu nie, auto vymenit nie...jednoznacne to NIE JE jednoduchy problem, ked ai ho sama nedokazala vyriesit..a ano, riesenie je vymenit auto za vacsie...viac deti, viac batoziny...mam tiez 3 a viem co to obnasa...
@garajova01 neviem ako veľké máte deti ale napr. sedačky BeSafe izi flexfix sa dajú dať tri vedľa seba. Nájdite si vidoe o týchto sedačkách. Ale sú to sedačky od 105cm dieťaťa vyššie, čiže zhruba od 4.rokov. Pravdepodobne by sa zmestili aj dve tieto a jedno vajce.
@garajova01 nenapraces