Ahojte poraďte kvalitnu značku do ktorej ísť...potrebujem zimne topánočky pre 18 mes dcérku chodí samostatne ale ta chôdza je ešte trochu nestabilna a dost pri chodzi aj pada, neviem sa rozhodnúť do ktorej značky ísť
Protetika, ddstep, rak, wanda... co mas odskusane? Na trhu je ich vela. Zimne topanky myslis snehule?
@slapina na doma máme rak papučky,a zimné topanky rak co som pozerala na nete ta cena 🤦♀️
@ninka1991 myslím zimne topanky nie snehule...teraz nosíme dd step ale mne sa zdajú také nestabilne, ľahké neviem ja sa nerozumiem do obuvi...po doma máme papuče RAK
Na doma mame papucky rak, wandy su tiez super. My nosime protetika,tie nemaju az take palky ako rak. Aj mne pridu tie dd step take nestavilne,my sice nenosime ale uz som si to vsimla u viac deti.
Skuste kuknut mshop.sk. mali zlavy na protetika obuv.
Pokiaľ dieťa nemá motorické problémy, je preň ideálna ľahká, ohybná topánka s dostatočne širokou špičkou a tenkou podrážkou s dostatočným nadmerkom, aby svaly nohy mohli pracovať a vyvíjať sa. Všetko záleží od šírky a dĺžky chodidla a typu nohy, napr. či je úzka, plutvicka, dominantný palec, vysoký, nízky priehlavok atď. Vybrať správnu topánku pre dieťa, aby sedela na všetky parametre jeho nohy je niekedy hotová alchýmia, tvar nohy sa s rastom zvykne meniť a treba tiež sledovať rýchlosť rastu nohy, mojej prostrednej dcére sme do 2 rokov menili topánky každé 2 mesiace.
RAKY si neskúšala pozrieť? sú kvalitné, my na ne veru nedáme dopustiť už odmala od papučiek.