Aké by ste my odporucili topánočky na prvé kroky
Môžu byť aj takéto či musia byť ortopedické ďakujem za radu
Odporúčam,ak máš Instagram sledovať túto fyzio 🙂 je skvelá a vo výbere má aj článok o prvých topánočkach, čo by mali spĺňať (ma aj video jej dcérky, ktorá chodí v takýchto topánočkach ako na foto a v capackach) 😌...myslím ,že tieto sú ešte veľmi fixné na nožičky malého človiečika, ktorý nedávno začal chodiť 😌 je tam pevná podrážka a nebude tak môcť cítiť zem.pod nohami ... Treba zvážiť topánočky,sú veľmi dôležité vo vývoji a do budúceho života ❤️
ja ti odporúčam nič nečítať, zober dieťa do obchodu, môj si tam vyskúšal niekoľko párov a nič... potom zrazu prišli na rad tie najškaredšie, obul si ich a utiekol preč z predajne. muž išiel za ním a ja som iba s krabicou ich išla vyplatiť a rovno sme mu ich nechali na nôžkach 😀 čiže asi toľko moja skúsenosť vs. k teóriám a premúdrelým profilom 😀
Prve topanocky naozaj najlepsie vybrat v predajni... podla mna je dolezite, aby drzali nozku. My sme vybrali v predajni zdravotnickych pomocok. Nosila ich 2 mesiace a potom uz sla na sandale, prislo leto
@anjelik420 protetika je fajn, ja ti neodporucim znacku, odporucim ti ist do predajne, ktora sa specializuje na topanocky na prve kroky a skusat, kym nejake nesadnu. Moj napriklad obul pohodlne iba jednu znacku. To, ze jednemu sadnu tieto topanocky neznamena, ze sadnu aj tvojmu 🙂 a ja som teda za barefoot, ortopedicke by som kupovala len vtedy, ak by bol nejaky problem a boli by potrebne.