Topánočky "holywoodky"

sosanna88
29. sep 2014

ahojte.
strasne sa mi paci tento typ topanok na dietati..
ale neviem sa rozhodnut ci ich mam malej kupit, lebo osobne si myslim, ze to asi nie je ta najstastnejsia volba. vsade citam, ze ma mat ortopedicku obuv a podobne.
nemali sme doteraz vsetky ortopedicke, ale snazila som sa vyberat aspon take pevnejsie...nie kadejake cinanske.
teraz maju v tescu, a ta podrazka je dost pevna, nie je taka onicom penova ako zvyknu byt dospelacke, tak poradteeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂

jasminet
29. sep 2014

par krat na paradu do nakupneho centra ano, na bezne kazdodenne chodenie nie - moj nazor

jaja018
29. sep 2014

Nieeeee. Ja osobne by som nekupila. Z mojho pohľadu sú to tie najšmatlavejšie topanky čo som kedy videla. Ale zase kolko ludi tolko chuti. A každý uzná za vhodné co on považuje za správne...

prasiatko30
29. sep 2014

Ja som to uz par krat pozerala ale na stastie mame taku klimu zetento druh topanok je absolutne o nicom lebo ako krdysi nadsena prvorodicka by som asi nevydrzala ale ja sich nekupim ani pre seba mne sa zda ze v tom sa musi dobre potit noha, ak je nahodou trosku vlhkejsie tak o nicom a potom tie deti v tom strasne smatlaju - suchsju tymi nohami ako naozaj - este tak pre nechodiace babo na paradu ale na prakticke chodenie urcite nie

mimla
29. sep 2014

Ak myslíš topánky Valenky, Ugg a podobného typu, tak ja by som možno porozmýšľala, prečo to naši predkovia tak nosili. Moja babka síce nie, ale podobné topánky bežne nosia dôchodcovia a veľmi si to pochvaľujú. No ak chce tzv "dôchodky" nosiť aj malé dieťa, je to len vec vkusu. Etno je tuším ešte stále v móde.

ttctwins
29. sep 2014

Ortopedickým sú rovnako zlá voľba ako tieto tu...

eeffka
29. sep 2014

@sosanna88 tvoja dcera ma 1r a 8m? tak potom NIE !!!! a uz vôbec nie z Tesca, ja tieto topánky nosim,a le! kupujem si znackove, ma to pevnu podrazku, je to rovne ale ja uz mam klenbu vyvinutu
Minuly rok som si chcela kupit len tak u nas nejake za 10e a tu sa predavaju v obchodoch čaptaky... je rozdiel medzi cizmou znackovou a neznackovou. Pre tak male dieta v ziadnom pripade, ja som teraz kupila este v lete pre seba aj dcere ale ma uz 9,5r a konecne v tom vie chodit
neviem ci si to niekedy mala na nohe ale nechodi sa v tom ako v beznej cizme ale treba kus suchat patami 😀 no neviem lepsie vysvetlit

zuzankamalikova
29. sep 2014

su hrozné..pre malé dieťa absolútne nevyhovujúce 😒

nyusika
29. sep 2014

@mimla tak nasi predkovia nosili vselico, napríklad snurovacie korzety, muzi pancuchy namiesto nohavic tak...asi v domácich podmienkach nedokazali usit nieco pohodlne. v sucasnosti, uz, nastastie, mame ovela lepsi vybere vhodnej obuvi.

hentieto kapce obut dietatu, no dakujem pekne...nielenze je to hnusne (ale to je zas otazka vkusu, kazdemu sa paci nieco ine). o zdravotnej stranke a prakticnosti ani nepisem.
ja som si raz zo srandy skusila UGG kapce, tie su akoze kvalitrne, z ovcej vlny. no ja vam neviem, podla mna kapce ako kaace, filcove mamusky su aspon lacnejsie. ale chodit v tom celu den, to neexist.

mimla
29. sep 2014

@nyusika Asi začnem do podobných komentov dávať slova "sarkazmus" do zátvorky.

sosanna88
autor
29. sep 2014

@ttctwins tak ake?