Topánočky Elefanten. Kde majú veľký výber?

pralinkaaa
19. okt 2010

ahojte, ako je to s elefantkami pre deti, dajú sa kúpiť iba v deichmane a neviete už bola nová kolekcia? nikde na nete som dáko nenašla niečo ako katalóg...v Deichmane mi nepripadá že by mali nejak veľký výber. Kúpila som malej prvé topánky tieto a páčia sa mi, chcem aj dalšie také.. 🙂 len by bodol väčší výber.Dakujem za info.

latvia
19. okt 2010

@pralinkaaa akurat dnes som tam bola, maju velmi pekne cizmicky, aj za krasnu cenu 😝 da sa tam vybrat, ale podla toho kolko mienis dat za ne 😅 pre dievcatka maju pekne ruzove aj cervene 🙂

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

ahoj @latvia, myslíš také tie snehulky fialové aj bordové? a koľko stoja? ja viem že 40e. zatiaľ pasiem po tých fialových, len ešte je asi skoro, neviem aké číslo bude malá potrebovať v zime keď bude aktuálne nosenie...len či sa dovtedy aj nevypredajú? neviem ako to tam funguje..

latvia
19. okt 2010

@pralinkaaa hej, a boli tam aj cervene, ale to boli skor presivane tuhe cizmicky, maju tam ak klasicke makke teple snehule za 9 eur 😝 ale nie od elefanten. a hej, cena 40eur 🤐 🙄 pytala som sa kedy pride novy tovar, tak vraj kazdy den chodi a dalsi den vybaluju, takze nove im moze dojst cokolvek kedykolvek 😅

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

@latvia to fakt, tak aby keď tak tam človek chodil pozerať....snehule som tam nevidela, a za 9e? 😲
no 40 je vcelku dosť asi..ale čo som pozerala aj inde, nie sú lacnejšie tie topánky pre deti, možno v takých butikoch, no zaitaľ moc skúsenosti nemám preto sa pýtam.

latvia
19. okt 2010

@pralinkaaa mne sa elefanten osvedcila, maly ma jesenne topanky od nich a su fakt super. aj teraz by som vyhodila 40 eur za cizmy,ale ani do jednych nevopchal nohu ☹ takze jedine snehule za 9 eur, docasne, kym nenajdem nieco lepsie 😅

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

@latvia - mne sa teiž veľmi páčia, preto som si tam vybrala tie čižmy, zatiaľ som lepšie asi nevidela.
ale práve som našla v starej diskusii toto:
"pozor! elefanten schuhe uz nejsou kvalitni, nesou jen znacku. firma byla prodana, zustalo jen puvodni jmeno a pry jsou to ted smejdy. byli jsme dnes kupovat detske boticky, na doma mame bobux boty a na ven www.superfit.at. kupovalin jsme ve specialnim obchode ve vidni, ptala jsem se na ty elefantenschuhe. pry uz je nevedou, prave z toho vyse uvedeneho duvodu. tady to byly vyhlasene boty, fakt zaruka kvality. uz to tak neni, potrvdil to i nas ortoped."
tak som z toho trošku mimo, ako to je? mne sa tie topky fakt páčia aj mi prídu také mäkké a kvalitné...

latvia
19. okt 2010

@pralinkaaa kde si to nasla? 😕

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

tu na MK v téme prvé topánky ☹

latvia
19. okt 2010

@pralinkaaa hej, citam. a popravde, ziadna znacka, ktoru v tom clanku odporucali ako kvalitnejsiu, u nas zrejme nieje 😝 ani nepisali kvoli comu niesu kvalitne, to ze sa firma preda snad nieje dovod na znizenie kvality 🙄 ak mi daju dovod preco, ok.

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

@latvia - a ktoré tam odporúčali, pediped alebo essi? pediped sa mi tiež páči inak. hlavne mne pripadá logické že tie topánky by mali byť mäkké.
No hej, mňa to asi tiež neodradilo 🙂 aj keď bohvie ako to je....samozrejme na stránkach www.deichman ich vychvaľujú do neba 🙂

latvia
19. okt 2010

@pralinkaaa Richter Geox Legero Superfit Ricosta Naturino Primigi
😀 😀poznas nieco z toho? ja nie 😝

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

@latvia jaaaaaaaaaaaj na tej stránke, no iba tie Naturino - v auparku sú, a aj Superfit som videla tušim v Rene - ale boli ešte drahšie o trošku...pozri www.naturino.sk

latvia
19. okt 2010

@pralinkaaa ja ostanem pri elefantikoch, zdaju sa mi velmi podobne tym ostatnym, neviem kde je rozdiel v kvalite, ja ho nevidim 😉

mirip
19. okt 2010

my sme kúpili túto značku zimné a s prepáčením sú drahé ako sviňa, pre dospelého má človek kvalitné z obuvy za lacnejšie

latvia
19. okt 2010

@mirip drahe su, to bez debaty, a si s nimi spokojna? 😅

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

mirip@ tento rok? no hej, sú drahé...ale ktoré sú lacnejšie? v podstate ani neviem ešte sú slovenské protetika, satné..tak tie možno.. ale nie sú tak ohybné.

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

už sa tešim ako malej kupime a môže bežkať 🙂 teda, zatiaľ chodi iba s pomocou, ale bosa už vonka nemôže, je tam kosa dosť 😝

mirip
19. okt 2010

@latvia ešte skúšala v nich chodiť len vo vnúti aj to trochu lebo sú zimné ale mi prapadajú ako kedysi boli snehule len sú vpredu so šnurovaním a na boku je zips ale dá sa malá sa ešte len učí poriadne chodiť tak je jej nové ked má spevnený priehlavok ale sú pekné a teplé a ako čižmičky vyššie ako nám budú vyhovovať cez zimu vonku uvidíme ale inú možnosť sme nemaĺi kedže na suchý zips je viac obuvi a také si my odopíname a copeme a zase aj čísla od 18 do 25 je strašne malý výber a my potrebujeme 22-23 ale cena že 39,99 otrasná.......ale zase pozerali sme podobné tiež v deichmane či ako sa to píše podobné ale za 14 e ale to chodila ako majka z gurunu v tej rozprávke po vode a aj spadla párkrát tak sme to zatrhli

mirip
19. okt 2010

@pralinkaaa hej tento rok a sa mi zdá že čím menšie potrebuješ číslo tým sú drahšie je to hnusné od výrobcu lebo presne vie čo chce a kedže pre deti ich potrebujeme a výber malých čísel je velmi chabý tak vedia ako na to

latvia
19. okt 2010

@mirip 😀 😀 jj, niektore tam vyzerali ako do kozmu 😀 nad cenou som tiez krutila hlavu, ale kedze to boli najkvalitnejsie z vyberu, bola som ochotna ich vysolit...ale maly ma vysoky priehlavok tak sme nevopchali nohu ani do vacsieho cisla 🙄

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

@mirip ste kupili tie fialove al. bordove, tie fialove chcem aj ja 🙂 len neviem, ako ste kupili dopredu čislo, aké? neviem aké bude mať číslo ešte nie je taká zima..teraz má 20, ale aj tie sú trocha veľké ešte. Tak o číslo ste brali, ja uvažujem 21 veĎ toľko jej až noha nemôže narasť
a malá už chodí aj sama?

mirip
19. okt 2010

@latvia no my sme išli hned po šnurovacích aleno na normálny zips a ked sme potom prešli do tesca velkého v tescu tak bola tiež ani neviem aká obuv a tam krásne čižmičky šnurovacie aj farba super nie bordová čo sme kúpili aj číslo mali za 26e ma skoro dr.................o ale nevadí sme kúpili aj čiapku aj vetrovku podobnú aby nebola ako papagáj viacfarebná a celkom jej to sekne 😀 😀 tak kukučkuje na seba v zrkadle a to mala len rok

mirip
19. okt 2010

@pralinkaaa bordové

mirip
19. okt 2010

@pralinkaaa my máme tiež 20ky teraz a sme kupovali 22ky to je o vyše cm vačšie ale kedže tam príde aj hrubšia ponožka a zase je koniec oktobra a za mesiac až tak noha deťom nenarastie

mirip
19. okt 2010

@pralinkaaa a tiež nám povedali že pokial ich nebude mať vonku a bude treba možme prísť vymeniť takže ak jej náhodou nebudú dobré koncom novembra možme meniť za vačšie alebo iné

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

@mirip až 22? nepláva v tom? ked má teraz 20tku. Ja som z toho to sa v tej obuvi ani nedá vypozerať kde má prsty, nieto v takej čižme 😀
VY ste prečo kupovali tak dopredu? Ja akurat rozmyšlam že na narodeniny prvé jej chce dedko kúpiť

mirip
19. okt 2010

@pralinkaaa nie je to o cm vačšie a ked si k tomu pridáš hrubšiu ponožku alebo hrubšie pančuchy a to že až koncom novembra bude v tom chodiť tak to bude akurát

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

@mirip a akú má malá dlhú nožičku ked omeriaš?

mirip
19. okt 2010

ked odmeriam na tom v obuve centimetre tak my vyjde že máme 20ku

pralinkaaa
autor
19. okt 2010

🙂 @mirip aha. ja som to neskušala. ale mätie ma to že sa vravi že ešte +1,5cm
tak teda nech vam snehulky dobre poslužia