Topánočky do bytu pre 11 mesačnú slečnu

ester_k
12. nov 2020

Dobrý deň prajem, poraďte prosím mamičky odkiaľ kupujete topánočky po byte pre Vaše detičky? Moja ma 11mesiacov a stále si topánočky vyzuje aj ponožky. V klasických papuckach sa jej šmýka na podlahe. Ďakujem pekne. Ester

hanka_se
12. nov 2020

pre tak malicke dieta idealne capacky. Topanky a tvrdu obuv urcite vyzuva, bo je to neprirodzene pre nu :D

ruzasipova
12. nov 2020

@ester_k Nas je stale bosi :D Ale inak radsej celokozene capacky ako pevnu obuv. Ved v tom sa jej aj zle chodi.

asia83
12. nov 2020

@ester_k Papučky Rak. Aj náš si vyzúval, dávali sme mu ich na nohy opäť a opäť dovtedy, kým ho to neprestalo baviť.

zuzanaete
12. nov 2020

Ani sa jej nedivim. Bud dobre protismykove ponozky, kozene capacky alebo kludne aj hole nohy. Ak je stale v pohybe a nohy maju slobodu, tak si ich zahreje.

simca06022011
12. nov 2020

A na co topanky na doma? my sme mali ale nie v 11m, take kozene capacky.. nviem uz aka to bola znacka... to si nevyzuvala, ratalo sa jej to :D

belllinka
12. nov 2020

@zuzanaete Hole nohy? No ked nemaju podlahove kurenie, tak jej umrznu, aj keby nonostop behala, co asi ziadne dieta nerobi

simca06022011
12. nov 2020

na takyto styl sme mali, ale u nas zimne, cele boli kozusinove znutra a teda trosku viac členkové. Na doma musia byt podla mna take, ze dieta ani nevei ze to ma na nohach

ester_k
autor
12. nov 2020

Ďakujem za odpovede a ak kožené capacky akú značku by ste odporučili? Ja som ju doma nechávala iba tak v ponožkách, no to skôr keď ideme k mame počúvam, že ma mať stále papuce, lebo chodí po špičkách a nenaučí sa chodiť a ani si nezvykne na tie papuče🙄🙄.

lucilaines
12. nov 2020

@ester_k cely moj zivot som nevlastnila papuce, len v skole 🙂 po byte sme vzdy chodili len bose alebo v ponozkach. Nemam ploche nohy ani ziadny problem. Teraz mam dvojrocneho syna, papice po dome nikdy nemal, len ponozky, v zime hrubsie. Isiel do jasli, na papuce tam si zvykol bez problemov 🙂 chodil v 11 mesiacoch tak isto bez problemov.

andreatytler
12. nov 2020

@ester_k Urcite na boso. Na to aby sa naucila chodit je najlepsie na boso. Musi citit zem nozkami na boso.
@belllinka. Nas syn mal od narodenia vecne studene nohy ako zaba. Vzdy sme dbali na to aby mal pizamo s ponozkami alebo ak mal nohavice, tak ponozky. Potom ked mal asi 9 mesiacov sme boli na fyzioterapii lebo vytacal nozicky dovnutra pri chodzi a terapeutka povedala ze nechat na boso. Tak som jej povedala z mame doma drevene dlazky a keramicke dlazby a ze on ma nohy studene ako zaba, ze ak ho necham boseho, tak ochorie. Ona povedala ze tak male dieta si zvykne. Uz sme 2 mesiace bez ponoziek a nohy sa mu uz nepotia a vzdy ich ma teple, neochorel a nemame podlahove kurenie.

zuzanaete
12. nov 2020

@belllinka Neumrznu. Je to aj take mini otuzovanie. Nase deti su vacsinou doma bez ponoziek. Byvame v byte s klasickymi radiatormi a plavajucou podlahou a mame teplotu tak cca 21 stupnov. Nohy maju niekedy ladove a vzdy pocujem rovnaku odpoved, ze im nie je zima. Nemaju problem hrat sa v ladovom potoku. Chori nebyvaju. Ja ked rano vstanem, tak tiez som s holymi nohami 1,5 hodiny a ponozky si davam az ked idem prec. Rano som stale v pohybe, tak sa nohy zahreju. Je to vec zvyku. A take male dieta je v pohybe takmer stale. Pohyb neznamena len behanie, ale take male deti sa hraju tak, ze sa takmer stale hybu - cupnu si kazdu chvilu, stale menia polohu, nacahuju sa za hrackou .... Cele telo stale pracuje. A studene nohy neznamena automaticky, ze dietatu je zima alebo prechladne.