Topánočky D.D. STEP. Aké máte skúsenosti?

susul
31. aug 2011

Ahojte rada by som sa poradila, máte niektora skusenosti s topankami pre deti D.D. Step? AKo je sto s kvalitou pouzitych materialov?

meinkonka
4. sep 2011

ahoj, nemam skusenost, ale akurat ich planujem objednat na jesen. podla vsetkych materialov, co su dostupne na nete, vyzeraju byt super a hlavne kvalitne. aj mna zaujima, ci ma niekto skusenost 🙂

susul
autor
7. sep 2011

Tak ja som ich nakoniec objednala, uvidime, co to bude za zazrak. Presvedcilo ma to, ze ich predavaju u nas v jednej predajni s deckou obuvou, kde maju len certifikovanu obuv Zirafa. Tak uvidime. Ked ich otestujeme tak pridam svoje postrehy.

susul
autor
13. sep 2011

Topanocky nam vcera dorazili, pouzity material - koza vyzera kvalitne ako i vypracovnie, vnutro je tiez kozene s tvarovanou stielkou - to je pozitivum, zatial co mozem hodnotit.
Negatívne hodnotim - topanky su trosku tvrdsie - podrazka, kozena topanka je akoby nalepena na gumenej podrazke, neviem, ci nebude problem z rozliepanim.... vsak uvidime po par dnoch/tyzdnoch.
Za velmi podobnu cenu sme doteraz kupovali znacku Richter resp. Jela a tie sa mi zdaju kvalitou o dost lepsie. ALe vsak hadam do zimy vydrzia 🙂

kukucg
22. nov 2011

@meinkonka
@susul rozmyslam o tychto topankach mate nejake nove postrehy??? A ak sa mozem spytat richter si kde kupovala? ja som mala tu jeden obchodik v BA kde ich mali, no zruslili ho a odvtedy ich nikde neviem najst 😒 chcem skusit teda tieto, pisu ze su do -21C a nepremokave, zdaju sa mi velmi fajn ale ocenim nejake postrehy este

meinkonka
22. nov 2011

@kukucg ahoj, tak my mame d.d.step jesenne topanky a bola som velmi spokojna. so zimnymi ti ale veru neporadim. najdes ich na mimibazare za dobre ceny 😉

kukucg
23. nov 2011

@meinkonka Ano tam presne som ich objavila, nevadi ze nemate zimne len som bola zvedava na kvalitu a ci ste spokojny 🙂 Dakujem za info 😉

susul
autor
29. nov 2011

My sme mali jesenne. Kvalitou su porovnatelne s tymi, co sa daju kupit u Batu. Akurat su trosku sirsie, teda aspon na nohu nasho syna. Pomer kavlita cena velmi dobry. Ja ich odporucam.

meinkonka
31. dec 2011

tak my uz mame aj letne sandalky, ako prezuvky do skolky a velmi sa mi pacia. urcite sa ta znacka u nas doma objavi aj do tretice 🙂

landrea
12. mar 2012

ja mam s tymito topkami dobru skusenost, ale velkost sa nam triafala zle. ked sme objednali podla popisu v tabulke u predajcu boli velikeee, menili sme za mensie . mozno bol rozmer pisany na rozmer nozicky a nie na celkovu vnutornu dlzku...radsej overte, inak boli krasne a fajne a synovi nosili

landrea
12. mar 2012

a ma niekto skusenost s malickymi ddstep.. ci su tie 19, alebo 20 faj ohybne, alebo skor tvrdsie..

mam4
1. apr 2012

@landrea dobry den, prosim vas odkial objednavate vy ?? neviete ci sa da aj z ich oficialnej stranky ?? http://www.ddstep.hu/hu-ddstep#!__en-ddstep ... v nasich e-shopoch maju maly vyber, doteraz sme objednavali z mmb alebo zo supertopanocky ale velkrat nemaju nasu velkost 😝 u nas ich maju v jednom obchode ale tiez len minimalne mnozstvo vraj je len jeden dodavatel na slovensko a nie su velmi ustretovy pri objednavkach 😒

landrea
4. apr 2012

@mam4 ahojky, ja som zatial vyuzila len mmb. ta pani ma aj obchodik na webe, ale vravela mi ze nech popozeram na mmb v jej albume, ze tam ma viac, maminy vraj viac chodia tam.

mam4
4. apr 2012

@landrea myslite tu co ma aj supertopanocky.sk ?? od nich objednavam aj ja ale na madarskej stranke maju este viac topanociek a tie co by som chcela u nich nemaju ani ich nikde neviem najst 😒

landrea
6. apr 2012

prave som kukla, ano su to supertopanocky. madari ich vyrabaju, a supoertopanocky objednavaju, mozno nie vsetko , neviem, fajn skusenost mam aj vymena nevhodnej velkosti bola ok

bibadlo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deba11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lolko_lenka
24. máj 2012

ideme vyskúšať 🙂

sisaklenkova
19. sep 2012

@susul mne dnes prisli jesenne topanky d.d.step a suhlasim s tym, co si pisala vyssie.. mne sa paci farba, strih, avsak vypracovanie, myslim sitie a lepenie je jedna velka hroza! to, ze maju topanocky peknu gumennu spicku vybornu proti okopaniu je sice super, ale o to su tazsie, na detske topanky su ozaj dost tazke. my sme mali a aj mame topanky aj od Batu, ale sitie a lepenie tych topanok je urcite kvalitnejsie. tolko moj nazor.

maruska_82
20. sep 2012

Ahoj, ja som kúpila minulého roku pre syna v septembri vyššie kotníkové d.d stepky vtedy veľ. 36, boli sme veľmi spokojný, vyzerali super aj po dizajnovej stránke, športovo elegantné, hodili sa ku všetkému, pohodlné, vydržali celú jeseň, aj cez suchú zimu a to neboli vyteplené, syn nechcel nič iné obuť, nosil ich nonstop a fakt vydržali, ja môžem odporúčať

nada77
20. sep 2012

Ja som tiež kupovala cez leto sandále dcére prvý krát D.D.Step a môžem potvrdiť spokojnoť. Aj do práčky som ich dokonca raz dala a stále sú rovnaké.... 😉

simsalabim
21. sep 2012

@sisaklenkova presne zdielam tvoj nazor. Kvalita vypracovanie nie je slavna, ked to clovek porovna napr. so znackou Bama alebo Superfit, a naozaj su velmi tazke a zdaju sa mi aj malo ohybne.... moja mladsia dcera je musia vaha (vek 6,5 roka, vaha 16.5kg, nozicka velkosti 27), mam pocit, ze v tychto topankach by to bolo ako okovy na nohach. My sme ich skusali u kamaratky, osobnu skusenost vsak s nimi nemam. Viem, ze viacero mamin si ich chvali hlavne pre dobru cenu a to, ze su kozene, co v dnesnej dobe umelin nie je take samozrejme u detskych topanociek. Ak by som pri kupe musela velmi prihliadat na cenu, asi by som sa s nimi zmierila 😝 , ale inak zostavam u mnou overenych znaciek.

cokolada136
6. dec 2012

Ja som objednavala zimne topanocky minuly rok cez www.supertopanocky.sk a bola som maximalne spokojna aj s materialom, kvalitou a dokonca aj cenou ;) tento rok budem asi tiez odtial kupovat. Tazke sa mi vobec nezdali, minuly rok syncek sa akurat naucil na zimu chodit a nemal s nimi problem

edita84
6. dec 2012

Ahoj môj syn má topánočky d. d. step len sú mu už malé(kuk v bazáre) ale teraz mu plánujem kúpiť zimné a rozhodne budú zas dd sú super ja som velmi spokojná

fiona83
15. dec 2012

@susul ahoj,ja som synovi kúpila tieto topánočky prvý krát teraz na jeseň a nedám na ne dopustiť...sú kvalitné a pohodlné,malý ich rád nosí a sadli nám ako uliate,čoho som sa najviac bála,keďže som ich objednávala cez internet...určite môžem odporučiť 🙂

zuzanaf
13. mar 2013

Sú výýýýýýýýýýborné. Takmer všetky, ak teda nie naozaj všetky, majú špičku proti okopaniu, sú kvalitné i materiálovo. Už som ich mala i pre synčeka i pre dcérku, akurát opäť hľadám niečo na jar, akurát nemajú veľkosť pre dcérku ☹ , hádam im ešte niečo pekné príde... Mali sme už i zimné, jesenné, jarné i letné, naozaj sú super. Akurát letné mala s takými tenšími ramienkami a doooosť ich zničila, ale zato ich nosila naozaj celé leto takmer v kuse. Odporúčam. Mala som už i Santé, Kornecki, Protetiku, Slovobuv ale tieto D.D step sa mi pozdávajú najviac-aj čo sa týka pomeru cena, kvalita, nezničiteľnosť. 🙂 Teraz máme tretie bábo a určite budem zase voliť tieto. Ja som tiež objednávala cez supertopanocky.sk 😉

deba11
16. apr 2013

a prečo neobjednávate cez obuvkovo.sk ? tam nájdete skoro celú kolekciu zn. D.d.step 😝

aurav
6. máj 2013

a nejaké nájdete aj na stuplik.sk 😉

zuzanaf
15. sep 2013

Aj cez Obuvkovo som už objednávala a tiež super prístup 😉

mirao
1. okt 2013

@landrea Topánočky mám v albume,sú krásne,a ohybné.Podľa mňa materiál veľmi dobrý,je to už na pohľad vidieť,že sú koženné.Aj celé vnútro.Majú tvarovanú stielku.Je super,že sú ohybné,veď detičkám sa nechodí dobre v tvrdých.Myslím,že keď sa podrážka ani trošku neohne.Akurát googlim,zháňam aj teraz na jeseň aj na zimu ich určite kúpim.Máme samé Adidasky,ale to sú podľa mňa skôr imidžovky,kupujeme,lebo sú pekné.Lenže aj tieto sú veľmi frajerské.Nie je to ako keď som mala prvého syna,vtedy keď som chcela s tvarovanou stielkou,tak boli otrasné🙂)) Určite ich odporúčam🙂

mery11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz