Ahojte rada by som sa poradila, máte niektora skusenosti s topankami pre deti D.D. Step? AKo je sto s kvalitou pouzitych materialov?
Tak ja som ich nakoniec objednala, uvidime, co to bude za zazrak. Presvedcilo ma to, ze ich predavaju u nas v jednej predajni s deckou obuvou, kde maju len certifikovanu obuv Zirafa. Tak uvidime. Ked ich otestujeme tak pridam svoje postrehy.
Topanocky nam vcera dorazili, pouzity material - koza vyzera kvalitne ako i vypracovnie, vnutro je tiez kozene s tvarovanou stielkou - to je pozitivum, zatial co mozem hodnotit.
Negatívne hodnotim - topanky su trosku tvrdsie - podrazka, kozena topanka je akoby nalepena na gumenej podrazke, neviem, ci nebude problem z rozliepanim.... vsak uvidime po par dnoch/tyzdnoch.
Za velmi podobnu cenu sme doteraz kupovali znacku Richter resp. Jela a tie sa mi zdaju kvalitou o dost lepsie. ALe vsak hadam do zimy vydrzia 🙂
@meinkonka
@susul rozmyslam o tychto topankach mate nejake nove postrehy??? A ak sa mozem spytat richter si kde kupovala? ja som mala tu jeden obchodik v BA kde ich mali, no zruslili ho a odvtedy ich nikde neviem najst 😒 chcem skusit teda tieto, pisu ze su do -21C a nepremokave, zdaju sa mi velmi fajn ale ocenim nejake postrehy este
My sme mali jesenne. Kvalitou su porovnatelne s tymi, co sa daju kupit u Batu. Akurat su trosku sirsie, teda aspon na nohu nasho syna. Pomer kavlita cena velmi dobry. Ja ich odporucam.
tak my uz mame aj letne sandalky, ako prezuvky do skolky a velmi sa mi pacia. urcite sa ta znacka u nas doma objavi aj do tretice 🙂
ja mam s tymito topkami dobru skusenost, ale velkost sa nam triafala zle. ked sme objednali podla popisu v tabulke u predajcu boli velikeee, menili sme za mensie . mozno bol rozmer pisany na rozmer nozicky a nie na celkovu vnutornu dlzku...radsej overte, inak boli krasne a fajne a synovi nosili
a ma niekto skusenost s malickymi ddstep.. ci su tie 19, alebo 20 faj ohybne, alebo skor tvrdsie..
@landrea dobry den, prosim vas odkial objednavate vy ?? neviete ci sa da aj z ich oficialnej stranky ?? http://www.ddstep.hu/hu-ddstep#!__en-ddstep ... v nasich e-shopoch maju maly vyber, doteraz sme objednavali z mmb alebo zo supertopanocky ale velkrat nemaju nasu velkost 😝 u nas ich maju v jednom obchode ale tiez len minimalne mnozstvo vraj je len jeden dodavatel na slovensko a nie su velmi ustretovy pri objednavkach 😒
prave som kukla, ano su to supertopanocky. madari ich vyrabaju, a supoertopanocky objednavaju, mozno nie vsetko , neviem, fajn skusenost mam aj vymena nevhodnej velkosti bola ok
ideme vyskúšať 🙂
@susul mne dnes prisli jesenne topanky d.d.step a suhlasim s tym, co si pisala vyssie.. mne sa paci farba, strih, avsak vypracovanie, myslim sitie a lepenie je jedna velka hroza! to, ze maju topanocky peknu gumennu spicku vybornu proti okopaniu je sice super, ale o to su tazsie, na detske topanky su ozaj dost tazke. my sme mali a aj mame topanky aj od Batu, ale sitie a lepenie tych topanok je urcite kvalitnejsie. tolko moj nazor.
Ahoj, ja som kúpila minulého roku pre syna v septembri vyššie kotníkové d.d stepky vtedy veľ. 36, boli sme veľmi spokojný, vyzerali super aj po dizajnovej stránke, športovo elegantné, hodili sa ku všetkému, pohodlné, vydržali celú jeseň, aj cez suchú zimu a to neboli vyteplené, syn nechcel nič iné obuť, nosil ich nonstop a fakt vydržali, ja môžem odporúčať
Ja som tiež kupovala cez leto sandále dcére prvý krát D.D.Step a môžem potvrdiť spokojnoť. Aj do práčky som ich dokonca raz dala a stále sú rovnaké.... 😉
@sisaklenkova presne zdielam tvoj nazor. Kvalita vypracovanie nie je slavna, ked to clovek porovna napr. so znackou Bama alebo Superfit, a naozaj su velmi tazke a zdaju sa mi aj malo ohybne.... moja mladsia dcera je musia vaha (vek 6,5 roka, vaha 16.5kg, nozicka velkosti 27), mam pocit, ze v tychto topankach by to bolo ako okovy na nohach. My sme ich skusali u kamaratky, osobnu skusenost vsak s nimi nemam. Viem, ze viacero mamin si ich chvali hlavne pre dobru cenu a to, ze su kozene, co v dnesnej dobe umelin nie je take samozrejme u detskych topanociek. Ak by som pri kupe musela velmi prihliadat na cenu, asi by som sa s nimi zmierila 😝 , ale inak zostavam u mnou overenych znaciek.
Ja som objednavala zimne topanocky minuly rok cez www.supertopanocky.sk a bola som maximalne spokojna aj s materialom, kvalitou a dokonca aj cenou ;) tento rok budem asi tiez odtial kupovat. Tazke sa mi vobec nezdali, minuly rok syncek sa akurat naucil na zimu chodit a nemal s nimi problem
Ahoj môj syn má topánočky d. d. step len sú mu už malé(kuk v bazáre) ale teraz mu plánujem kúpiť zimné a rozhodne budú zas dd sú super ja som velmi spokojná
Sú výýýýýýýýýýborné. Takmer všetky, ak teda nie naozaj všetky, majú špičku proti okopaniu, sú kvalitné i materiálovo. Už som ich mala i pre synčeka i pre dcérku, akurát opäť hľadám niečo na jar, akurát nemajú veľkosť pre dcérku ☹ , hádam im ešte niečo pekné príde... Mali sme už i zimné, jesenné, jarné i letné, naozaj sú super. Akurát letné mala s takými tenšími ramienkami a doooosť ich zničila, ale zato ich nosila naozaj celé leto takmer v kuse. Odporúčam. Mala som už i Santé, Kornecki, Protetiku, Slovobuv ale tieto D.D step sa mi pozdávajú najviac-aj čo sa týka pomeru cena, kvalita, nezničiteľnosť. 🙂 Teraz máme tretie bábo a určite budem zase voliť tieto. Ja som tiež objednávala cez supertopanocky.sk 😉
a prečo neobjednávate cez obuvkovo.sk ? tam nájdete skoro celú kolekciu zn. D.d.step 😝
a nejaké nájdete aj na stuplik.sk 😉
Aj cez Obuvkovo som už objednávala a tiež super prístup 😉
@landrea Topánočky mám v albume,sú krásne,a ohybné.Podľa mňa materiál veľmi dobrý,je to už na pohľad vidieť,že sú koženné.Aj celé vnútro.Majú tvarovanú stielku.Je super,že sú ohybné,veď detičkám sa nechodí dobre v tvrdých.Myslím,že keď sa podrážka ani trošku neohne.Akurát googlim,zháňam aj teraz na jeseň aj na zimu ich určite kúpim.Máme samé Adidasky,ale to sú podľa mňa skôr imidžovky,kupujeme,lebo sú pekné.Lenže aj tieto sú veľmi frajerské.Nie je to ako keď som mala prvého syna,vtedy keď som chcela s tvarovanou stielkou,tak boli otrasné🙂)) Určite ich odporúčam🙂
ahoj, nemam skusenost, ale akurat ich planujem objednat na jesen. podla vsetkych materialov, co su dostupne na nete, vyzeraju byt super a hlavne kvalitne. aj mna zaujima, ci ma niekto skusenost 🙂