Ahojte, rada by som sa poradila, máte niektora skusenosti s topankami pre deti Tripos? viackrát získala ocenenie Zlaté kopýtko za výrobok roka v kategórii Detská obuv a Zlaté kopýtko v kategórii Najlepší domáci výrobca.
napisala som to ako trulko..myslela som vacsie cisla - proste ich 26 ka je vacsia ako 26ka inej znacky 🙂
@klincek Dakujem pekne za info,si ma mooooc potesila,urcite tam pojdeme 🙂
@cucoriedka2004 urcite neolutujete🙂
Tiež mám dobé skúsenosti s touto značkou. Topánky sú celokoženné, majú vnútri klenbu. Zimné modely majú s goretexom, takže nohy máte v pohode a v suchu. Skúste www.botičky.sk a určite Vás nejaké modely zaujmu. Dokonca niektoré modely môžu mať deti a mamičky rovnaké!!!
@cucoriedka2004 Boli to prve topanocky mojich deti..a odvtedy kupujeme u nich aspon jeden par kazdu sezonu. Su vyborne - lahucke, kvalitne, skvelo sa nosia a pekne vyzeraju. Cena tiez v pohode, za zimne sme dali 40 eur/par, celorocky stoja okolo 30, sandalky tiez (co je za sandale pomerne dost, ale su najlepsie, ake sme zatial nasli). Ak by si u nich chcela nieco kupit, prvykrat urcite odporucam vyskusat, lebo maju trosku vacsie velkosti nez ostatni vyrobcovia.