Maminky, prosím Vás, ktoré zimné topánky odporúčate pre 2 ročné dieťa? Syn má vysoký nart a máme problém kúpiť mu topánky... Ddstep neobuje, Protetiku, Freycoo som zatiaľ neskúšala. Nechcem zbytočne "naslepo" objednávať cez internet. Poradíte mi? Ďakujem za odpovede.
A aka noha? Sirka, uzsia? Mozno beda, pegres, dd stepov je vela druhov, mozno 073 rada by sa dala.. tazko povedať, popozerajte rozmery
Na širšiu nozicku určite little blue lamb, mame ich od prvých krokov a teraz bude mat syn 2 roky a zas som mu och objednala....pohodlné mega ale no teda sú drahšie
Protetika, geox, ddstep (moji obuju len niektoré), froddo a k môjmu údivu aj niektoré Lidl topánky mojim sedeli
@shallimar Ktore z Froddo topanok prosim ta sedia na vysoky nart? Moj syn ma vysoky nart a sirsiu nozku, tiez miernu plutvicku a teda mame problem teraz so zimnymi topankami. Minuly rok mal Dd step radu 066, sedeli mu, ale prsteky mal studene. Vies mi prosim ta poradit zo zimnych modelov, ktore by mu mohli sediet? Velkost topanok mame 25, ale teda zavisi od vyrobcu.
@smajluska Z mensich old soles pave.