Topánky pre dvojročné dieťa s vysokým nartom

smajluska
16. nov 2021

Maminky, prosím Vás, ktoré zimné topánky odporúčate pre 2 ročné dieťa? Syn má vysoký nart a máme problém kúpiť mu topánky... Ddstep neobuje, Protetiku, Freycoo som zatiaľ neskúšala. Nechcem zbytočne "naslepo" objednávať cez internet. Poradíte mi? Ďakujem za odpovede.

ruzasipova
16. nov 2021

@smajluska Z mensich old soles pave.

enoula
16. nov 2021

A aka noha? Sirka, uzsia? Mozno beda, pegres, dd stepov je vela druhov, mozno 073 rada by sa dala.. tazko povedať, popozerajte rozmery

smajluska
autor
16. nov 2021

@enoula Na širšiu nožičku zháňam

patricka
16. nov 2021

Na širšiu nozicku určite little blue lamb, mame ich od prvých krokov a teraz bude mat syn 2 roky a zas som mu och objednala....pohodlné mega ale no teda sú drahšie

shallimar
16. nov 2021

Protetika, geox, ddstep (moji obuju len niektoré), froddo a k môjmu údivu aj niektoré Lidl topánky mojim sedeli

pencula
29. nov 2021

@shallimar Ktore z Froddo topanok prosim ta sedia na vysoky nart? Moj syn ma vysoky nart a sirsiu nozku, tiez miernu plutvicku a teda mame problem teraz so zimnymi topankami. Minuly rok mal Dd step radu 066, sedeli mu, ale prsteky mal studene. Vies mi prosim ta poradit zo zimnych modelov, ktore by mu mohli sediet? Velkost topanok mame 25, ale teda zavisi od vyrobcu.

shallimar
29. nov 2021

@pencula neviem už, ktoré rady sme mali, ale napríklad protetiky mu sedia vždy, či zimné alebo letné. To kupujem bez skúšania viem, že mu sadnú.

Tento rok som synovi kúpila čižmy Lidl a tiež ich obul v pohode. Ak nemáš možnosť vyskúšať, tak by som kúpila protetiky.