Topánky pre 5 ročného

mkopcekova
18. feb 2012

Ahojte mamičky,
mám 4 ročného syna, ktorý má velkosť topánky 29 a momentálne sú v úžasnej zľave zimné topánky. Chcela by som mu kúpiť na ďalšiu zimu, aleneviem odhadnúť velkosť, napíšte mi prosím, akú nosíte vy. V zime, t.j. v decembri t.r. bude mať 5 rokov a 3 mesiace. ?

mata128
18. feb 2012

@mkopcekova ja ti teda asi moc nepomozem,ale moja dcera(v juni bude mat 7r) mala minuly rok zimne topanky c.31,to tam mala kustik volu a teraz ma 34ky.no a c.32 sme vyslovene preskocili.kupila som jej tenisky 32 a neviem,ci ich mala 3krat na nohach.takze to sa ti bude velmi zle odhadovat

simsalabim
18. feb 2012

@mkopcekova to je velmi, velmi individualne. Moja starsia, ked bola v skolkarskom veku, vyrastla z 3-4 cisel topanok za rok. V podstate sme kazdu sezonu potrebovali vacsie cislo. Mladsia dcera nosi jedno cislo cely rok. Ale ani tak sa jej neodvazujem kupit topanky dopredu v zlave 😒 Topanky podla mna musia sadnut, je zle, ked su velke aj ked su male, alebo aj uzke ci siroke.... Moja mladsia dcera ma teraz 6 rokov a nosi v. 27.... vidis, tvoj syn je mladsi a nosi vacsie topanocky. Ak to chces napriek tomu risknut, tak skus, ale treba ratat s tym, ze ich mozno budes musiet predat, lebo vam nesadnu. Alebo kup 2 velkosti s tym, ze jednu potom predas....Inak poradit neviem.

lubina
18. feb 2012

presne ako pise mata128, neodhadnes to asi presne pretoze noha niekedy rastie rychlesjie a niekedy pomalsie. Oplati sa sice kupt v zlave, ale asi s rizikom, ze mu to bude stale este velke alebo aj male. To ze sa trafis presne, je asi nie velmi pravdepodobne, zial

katecameron
18. feb 2012

@mkopcekova kupila by som o 2císla vacsie ako ma teraz zvykla som to tak robit a vyslo mi to vzdy 😉

ivett1
20. feb 2012

@mkopcekova ahoj, aj ja som kupovala o dve čísla väčšie ...a zatiaľ mi to vyšlo 😉 ...keď sú väčšie, to až tak nevadí...horšie je, ak sú malé...alebo presne "na milimeter"

mkopcekova
autor
21. feb 2012

dakujem pekne baby